Nie ste si isté? Otestujte ho!

Vo vzťahu príde množstvo situácií, ktoré preveria charakter partnera. Skutočná láska nespočíva len v milostných pohľadoch a vzájomnom túlení sa, s horiacim krbom v pozadí. Pravá láska sa ukáže až v krízových situáciách. Ak si nie ste istí, či máte pri sebe toho správneho partnera, ktorý má srdce aj charakter na tom správnom mieste, skúste ho otestovať. Výsledok vás možno prekvapí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ide o nasledovné testy:

#1 Finančný test

Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash

Peniaze nie sú najdôležitejšie na svete, no mali by sme sa o nich sem-tam porozprávať. Aké máte s partnerom predstavy o spoločných financiách? Ako si delíte výdavky? Nemá niekto z vás nejaké dlhy z minulosti, o ktorých tomu druhému akosi „zabudol“ povedať? Vyjasniť si finančnú situáciu a vzájomné očakávania by ste si mali čím skôr. Inak to môže spraviť poriadnu šarapatu.

#2 Test príťažlivosti

Vzájomná príťažlivosť zohráva vo vzťahoch nemalú rolu. Dokáže sa na vás pozerať s obdivom, aj keď ráno vstanete z postele? Ak vám vie zdvihnúť sebavedomie aj vo chvíľach, keď sa cítite skutočne pod psa, držte si ho. Máte pri sebe hotový poklad.

#3 Test dôvery

Photo by Milan Popovic on Unsplash

Skúste partnerovi povedať nejaké tajomstvo. Ak ho nemáte, vymyslite si ho. A potom len pozorujte, či dokáže držať jazyk za zubami a nesklame vašu dôveru. Ak áno, tak má skutočný charakter.

#4 Rodinný test

Asi málokto si uvedomuje, že s partnerom si berieme aj jeho (neraz široko rozvetvenú) rodinu. Vraví sa, že ako sa muž správa k svojej matke, tak sa neskôr bude správať k svojej manželke. Preto dávajte pozor a partnera sledujte. Dokáže si vyjsť s rodičmi, aj keď majú komplikovanú povahu?

#5 Test choroby

Photo by DAVIDCOHEN on Unsplash

Predstavte si, že vás skolil vírus a ležíte v posteli. Ako sa správa váš partner? Dokáže vám vyjadriť podporu, alebo je mu váš zdravotný stav ukradnutý? Toto je tiež dôležitý aspekt. Nikto z nás nie je permanentne zdravý. A vtedy nám dobre padne partnerova podpora.

#6 Test samého seba

Teraz si posvietime na nás samotných. Skúste si odpovedať na to, s akými úmyslami ste vstúpili do vzťahu. Chcete partnera neustále opravovať alebo ho milujete takého, aký je? Uzavreli ste už v živote všetky predchádzajúce kapitoly? Ak áno, prešli ste jedným z najťažších testov.

#7 Komunikačný test

Photo by Alex Holyoake on Unsplash

Komunikácia je základ. Práve pomocou nej si môžeme vyriešiť mnohé nejasnosti. Akým spôsobom komunikuje váš partner? Dokáže sa o problémoch otvorene porozprávať? Alebo volí protestné ticho? Silu kvalitnej komunikácie nemožno podceňovať, a preto by ste partnera mali podrobiť aj tomuto testu.

Pozri aj: Zrejme TAKTO sa správa a TAKTO vyzerá žena, ktorú chce každý chlap

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov