Tak sa zdá, že muži hľadajú niečo také.

Už na začiatok upozorňujem, že nehádžeme všetkých mužov do jedného vreca, pretože samozrejme, nájdu sa medzi nimi aj výnimky (Bože zaplať za takéto dary). Už na začiatok upozorňujem aj na to, že nehádžeme ani všetky ženy do jedného vreca, pretože samozrejme, výnimky sa nájdu aj v tomto prípade. Ale poďme sa skôr porozprávať o tom, ako to zväčša v dnešnom svete chodí a o tom, ako vyzerá krutá realita.

Článok pokračuje pod videom ↓

Milé dámy, určite ste tento článok otvorili v presvedčení, že sa tu dočítate to, že takáto žena, žena, ktorú chce každý chlap, by mala byť milá, verná, mala by mať zmysel pre humor a dobré srdce. Že mužom vôbec nejde o vzhľad. Áno, toto všetko je možno pekné a som si viac než istá, že všetky tieto vlastnosti máte, ale tento článok nebude o tom. Tento článok nebude o tom, ako si muži cenia na ženách inteligenciu alebo krásne modré oči, či ako si muži cenia na ženách ich vnútornú krásu.

Pretože, ruku na srdce, môžete mať všetko z toho a samozrejme aj oveľa viac, no stačí, že okolo prejde jedna mini sukňa (a čím kratšia, tým lepšie) a všetky tieto vlastnosti sa môžu ísť vypchať.

Neberte ma zle, ale čím viac sledujem tento svet a to, čo sa v ňom deje, tým viac mám pocit, že „ideálna“ žena vyzerá a správa sa asi nejako takto.

unsplash.com

Dlho som rozmýšľala, ako to podať bez toho, aby som popritom neodsúdila či neurazila všetky majiteľky falošných „Gucci“ kabeliek, obrovských „Prada“ okuliarov a iných najnovších trendov, pretože konieckoncov, nech si každý nosí to, čo sa mu páči. Takže povedzme len, že žena, ktorú chce každý chlap, by jednoznačne mala mať vycibrený módny vkus.

Taktiež by som sa nerada dotkla nejakej nadšenkyni mejkapu, ale nezabúdajme predsa, že ten je tiež „veľmi dôležitý“. A tak sa zdá, že čím je ho viac, tým lepšie. Čím menej vidno pravú tvár, tým lepšie.

A už vôbec sa nechcem dotknúť nikoho, komu záleží len na počte like-ov na sociálnych sieťach, kto kašle na ostatných a považuje samého seba za stredobod celého vesmíru, koho každodenným problémom je to, či umelé nechty držia tak, ako majú, či niekoho, pre koho je jeho celkový vzhľad podstatnejší, než to, čo sa skrýva vo vnútri.

Taktiež sa tu nesnažím povedať, že muži úplne šalejú zo žien, ktoré vyznávajú len povrchné hodnoty, ale ťažko je s týmto tvrdením nesúhlasiť, pretože každá, ktorá nemá mejkap je škaredá, každá, ktorá má radšej knihy než filmy je nudná a každá, ktorej životným cieľom nie je vymetať dedinské zábavy žije pravdepodobne v kláštore.

Vonkajšia krása naozaj nie je všetko

Čo sa snažím povedať je to, že chlap zrejme nehľadá ženu, ktorej záleží na ostatných, ženu, ktorá má svoje hodnoty či vlastný názor, ženu, ktorá je dáma, takže ak ste si prišli prečítať niečo o tom, je mi ľúto, že som vás sklamala.

Jediné, čo môžem na záver povedať je to, že hádam sa z každého chlapa raz stane pravý muž a uvedomí si, že život, to je niečo viac. Že prestane ženy deliť len do dvoch skupín (na tučné a chudé, škaredé a pekné, múdre a hlúpe, divoké a nudné) a príde na to, že tá najlepšia žena, akú v živote stretne, bude mať z každého niečo.

unsplash.com

Pozri aj: Toto je 13 dôvodov, prečo väčšina mužov odmieta vzťah so silnou a nezávislou ženou

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov