Aj vám váš milovaný partner berie energiu?

Povedzme si to na rovinu. Každý z nás už raz plakal do vankúša kvôli tomu, že stratil čas s nejakým neperespektívnym partnerom. Máme síce skúsenosť, ktorá nás posunula dopredu, no druhýkrát ju už nemusíme zopakovať. Aj preto sa oplatí ukončiť vzťah skôr, než z neho nebudete vedieť nájsť východ. Ukážeme vám, ktoré znamenia by ste rozhodne nemali prehliadnuť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Toxický partner po čase (niekedy aj po veľmi krátkom) dokáže na vás preniesť svoju negativitu. Po čase zistíte, že už sa tak neviete tešiť zo života, ale fungujete v nejakom poloautomatickom režime. A možno sa raz pozriete na svoj odraz v zrkadle a sucho skonštatujete, že to, čo zažívate, má od pocitu skutočného šťastia poriadne ďaleko. Možno tomu, čo sa deje, predchádzali aj tieto 4 znamenia.

#1 Stále vás kritizuje a žiarli na každý váš úspech

Daniil Shubin

Chce vás silou-mocou prerobiť na svoj (chorý) obraz. Sústavne vás kritizuje a s ničím nie je spokojný. Po čase sa ho začnete báť. Ak vás však nemiluje takú, aká ste, utekajte preč. Inak z vás urobí uzlík nervov a komplexov. Keď sa vám niečo podarí, žiarli. Prečo? Pretože je ON je predsa ten, kto si zaslúži úspech! Nie vy!

#2 Všetko berie ako samozrejmosť

Daniil Shubin

Nech urobíte preňho čokoľvek, neocení to. Rád vás upozorní na nedostatky, no v žiadnom prípade nečakajte od neho pochvalu. Čím viac energie vložíte do takéhoto toxického vzťahu, tým to bude pre vás ešte horšie. Len dávajte pozor na to, aby ste si úplne nevybili baterky!

#3 Úplne vás vyciciava

Daniil Shubin

Pravdepodobne ste vo vzťahu s energetickým upírom. Všetko mu vadí, na všetko sa sťažuje. Všetkého má málo. Pozornosti, financií, priateľov, voľného času. Ak budete s ním, raz-dva sa tento negatívny pohľad na život nalepí aj na vás!

#4 Manipuluje s vami

Daniil Shubin

A to úplne beztrestne. Môže ísť síce na prvý pohľad o maličkosti, no ak máte sústavne splniť všetky požiadavky či želania partnera, neprinesie vám to pocit šťastia a pokoja.

Preto nezabudnite počúvať svoju intuíciu. Všetci máme v sebe určité „radary,“ ktoré nám ukážu, že nie je niečo v poriadku. Niekedy stojí za to ich počúvať!

Pozri aj: 7 znakov toho, že máte vo svojom okolí priveľa negatívnych a toxických ľudí

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov