Drobné nedostatky môžu byť v skutočnosti prednosťou…

Takmer každá žena považuje týchto 5 vecí za nedostatky a preto vás pravdepodobne prekvapí, že väčšina mužov ich v skutočnosti miluje. Prestaňte ich teda skrývať – práve naopak, buďte na ne hrdé!

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Malé prsia

V tomto prípade samozrejme ide o vec vkusu. Niektorí muži preferujú práve menšie prsia, iní sa zas samozrejme radi obzrú aj za bujným poprsím. Určite však nevešajte hlavu, čudovali by ste sa, koľkí muži považujú menšia prsia za nesmierne sexy!

pexels.com

#2 Pár kíl navyše

Môžete nám veriť – drvivá väčšina mužov je rada, keď svoju partnerku má za čo chytiť. Nie náhodou sa hovorí, že žena by mala byť krv a mlieko. Samozrejme však treba vedieť odhadnúť, kde je hranica.

#3 Prirodzený vzhľad

S vývojom modernej doby akosi vznikla predstava, že mužom sa páčia ženy s vytetovaným obočím, nánosom make-upu a s perami napichnutými botoxom. Môžete si však byť isté, že normálny muž túžiaci po serióznom vzťahu hľadá ženu, ktorá je prirodzene krásna.

#4 Okuliare

V žiadnom prípade sa za ne nikdy nehanbite a neskladajte si ich, keď to nie je nevyhnutné. Okuliare sú jednoducho sexy – či už na mužoch alebo na ženách.

pexels.com

#5 Pehy

Mnohé ženy vložia nemalé finančné prostriedky na odstránenie pieh rôznymi zákrokmi či bieliacimi  krémami. Sú to však zbytočne vyhodené peniaze, väčšina mužov pehy miluje!

Pozri aj: Toto je 10 vecí, ktorým na mužoch neodolá (takmer) žiadna žena

culturehook
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov