Zahľaďte sa na chvíľu na tento obrázok a povedzte, čo ste uvideli najskôr.

Tento obrázok obsahuje vyobrazenie troch vecí. Ktorú z nich si vaše podvedomie všimlo ako prvú? To, čo uvidíte ako prvé, totiž odhaľuje vašu aktuálnu životnú situáciu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Čo ste uvideli ako prvé? Auto, muža s ďalekohľadom alebo písmeno A?

themindsjournal.com

Auto

Ak ste ako prvé uvideli auto, znamená to, že si vysoko ceníte ideál slobody a najradšej ste, keď je vždy všetko po vašom. Auto však tvorí len menšiu časť tohto obrázku, čo je dôkazom vášho zmyslu pre detail. Každú situáciu či problém vždy dokážete preskúmať a analyzovať úplne dopodrobna. Prílišné sústredenie sa na detaily však občas môže narušiť váš celkový úsudok, predovšetkým v nepriaznivých situáciách. Zatiaľ čo orientácia na detail môže byť prospešnou vlastnosťou, nie je dobré, keď kvôli nej zabúdate na celok, čo môže viesť k nesprávnym rozhodnutiam.

Muž s ďalekohľadom

Ak ste ako prvého uvideli muža s ďalekohľadom, znamená to, že sa zväčša zameriavate na väčší celok, pričom vám však veľakrát uniknú dôležité detaily. Niektoré problémy sa občas snažíte vyriešiť rýchlejšie, než je vhodné – vynášate rýchle úsudky bez toho, aby ste sa nad situáciou podrobnejšie zamysleli. Niekedy to samozrejme môže byť aj výhoda, no napriek tomu – skúste sa občas sústrediť aj na detaily. Život sa predsa skladá z “drobných” okamihov.

Písmeno A

Písmeno A má na obrázku bielu, teda najsvetlejšiu farbu. Ak vás na prvý pohľad upútalo práve ono, dokazuje to, že máte výnimočnú schopnosť vidieť veci, ktoré iným ľuďom zväčša unikajú. Boli by ste napríklad skvelým vyšetrovateľom, detektívom či kreatívcom, nakoľko vaše myšlienky a nápady sú nezameniteľné. Najmenej ľudí si na obrázku ako prvé všimne práve písmeno A.

Pozri aj: “Maskový test”: Na tieto 2 otázky dokážu väčšinou správne odpovedať len ľudia trpiaci schizofréniou

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov