Nie každý muž zvládne takú ženu.

Väčšina mužov by silnú a nezávislú ženu nedokázala zvládnuť. Prečo? Pretože takáto žena je plná života, energie a vášne. Nie je to len malé dievčatko, ktoré bude čakať v opustenej veži, až ju niekto zachráni. Už dávno sa zachránila sama a teraz si užíva voľnosť. Byť silnou a nezávislou totiž neznamená, že doma sedí na gauči v huňatom pyžame a s neoholenými nohami, vyjedá zmrzlinu a plače, že všetci muži sú rovnakí. Byť silnou a nezávislou ženou totiž znamená presne pravý opak.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Dokáže sa zabávať aj sama

Nepotrebuje muža na to, aby sa vedela baviť. Nemusí čakať na to, kým ju niekto pozve na rande. Vie totiž, ako čas osamote využiť na maximum.

#2 Nečaká doma na zadku na toho pravého

Je to jednoducho tak. Nečaká celé dni doma na zadku a nejde si oči vyplakať len preto, že je sama. Namiesto toho je odhodlaná spoznávať krásy tohto sveta.

#3 Rada cestuje

Je neustále hladná po dobrodružstve. Rada cestuje, rada spoznáva nové veci a čo je na tom najlepšie, na všetky výlety nepotrebuje nikoho iného.

unsplash.com

#4 Nekráča s davom

Je iná. Nekráča s davom. Namiesto toho vyniká. Priam žiari. Kráča svojou vlastnou cestou, o ktorej je ona sama presvedčená, že je správna.

#5 Nevyhľadáva dramatické situácie

Nie je ako ostatné ženy. Kdekoľvek sa udeje nejaká dráma, ona radšej rýchlo odchádza. Nemá za potrebu to riešiť a nechce sa vyžívať v cudzom nešťastí. Naučila sa, že najlepšie je, ak sa každý bude starať o seba.

#6 Vie hospodáriť s peniazmi

Keď niečo chce, dopraje si. Ale zároveň so svojimi financiami narába rozume. Nemíňa na hlúposti. Namiesto toho radšej investuje do zážitkov alebo do sebarozvoja. A nikdy neplače, že to finančne nezvláda.

#7 Nehľadá frajera, hľadá partnera

Je to žena, ktorú už unavujú chlapci. Namiesto toho si hľadá partnera na úrovni, niekoho k nej rovnocenného, niekoho s vlastným názorom.

#8 Pozná svoje kvality

Nedá sa len tak ľahko ponížiť pod svoju úroveň. Pozná svoje kvality, vie, čoho je schopná, vie, čo si myslí a za svojimi názormi si stojí.

#9 Ohováranie nie je nič pre ňu

Na rozdiel od iných žien už pochopila, že ohováranie nič dobré neprinesie. A preto sa rozhodla, že nebude na túto činnosť míňať svoju energiu a čas – radšej to vynaloží na niečo lepšie a prospešnejšie.

#10 Nečaká, kým muž urobí prvý krok

Áno, áno, možno by muž mal byť ten, kto urobí vždy prvý krok. Ale silné ženy sa naučili, že nemusia čakať. Ak niečo chcú urobiť, ak niečo chcú povedať, neboja sa prevziať iniciatívu. Už bolo dosť čakania.

unsplash.com

#11 Obklopuje sa tými správnymi ľuďmi

Môžete si byť istí, že takáto žena bude mať vo svojom okolí len tých správnych ľudí. Na toxické a falošné priateľstvá už v jej živote nie je miesto.

#12 Vie, čo chce a ide si za tým

Je cieľavedomá, vytrvalá a odhodlaná. Je pripravená dosiahnuť to, čo si zaumieni. Nebude sa vzdávať svojich snov len tak, kvôli niekomu. Nebude sa vzdávať svojich snov len preto, že niekto si nemyslí, že sú dostatočne dobré. Keď niečo chce, bude to mať. Koniec.

#13 Dokáže sa postaviť za svoj názor

Muži sa jej možno boja, pretože nielenže vlastný názor má, ale bude zaňho aj bojovať – nech to stojí, čo to stojí. Nenechá si nikým rozkazovať.

Pozri aj: 15 vecí, ktoré robia odvážne a nebojácne alfa-ženy inak

ideapod
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov