Prečo sú nezadané dievčatá najšťastnejšie?

Možno boli nezadané počas celej strednej školy a nie sú zvyknuté byť niečou partnerkou. Možno mali niekoľko známostí, odkedy ich opustili ich ex, no nikdy nešlo o nič vážne. Možno sa rozhodli si urobiť prestávku od randenia pre svoje vlastné dobro, alebo jednoducho skončili samé, aj napriek tomu, čo chceli predtým. Či tak alebo onak, dievčatá, ktoré dlhú dobu nemajú žiaden vzťah, nakoniec skončia ako tie najšťastnejšie žo všetkých. Pýtate sa prečo? Tu je jednoduchá odpoveď.

Článok pokračuje pod videom ↓

Skončia najšťastnejšie, pretože sa naučili byť spokojné samy so sebou. Sú schopné pokojne spať, ísť nakupovať oblečenie alebo si uvariť nejaké jedlo bez toho, aby sa cítili nepríjemne, že nemajú nikoho, s kým by sa o to podelili. Už dávno prijali fakt, že ony samy sú pre seba to najcennejšie.

Skončia najšťastnejšie, pretože majú čas zamerať sa na seba a niekedy konať „sebecky“ – len aby zistili, čo je pre nich najlepšie. Zostávajú v kontakte so svojimi priateľmi, namiesto toho, aby od nich odišli. Idú si za svojimi snami, namiesto toho, aby od nich utekali. Sú vášnivé a nikto ich nedokáže zastaviť.

Skončia najšťastnejšie, pretože kultivovali svoju nezávislosť. Majú dostatok peňazí na zaplatenie nájomného a dostatok vedomostí, aby sa postarali o svoje vlastné blaho. Sú to inteligentné ženy s prostriedkami na to, aby si žili život podľa seba.

pexels.com

Skončia najšťastnejšie, pretože si uvedomujú, že láska nie je stredobodom vesmíru. Láska nie je tá jediná vec, o ktorej premýšľajú. Namiesto toho, aby sa naháňali po chlapcoch, naháňajú sa po svojich nádejach a snoch. Prenasledujú budúcnosť, o ktorej vedia, že si ju zaslúžia.

Dievčatám, ktoré zostávajú nezadané aj po dlhší čas, nevadí, že nemajú žiadneho partnera. Nevadí im myšlienka, že budú žiť samy po istý čas. Sú dostatočne silné, aby to nielen zvládli – ale užili si to.

A ak tie dievčatá náhodou nájdu niekoho, bude to niekto, kto ich posunie dopredu. Niekto, kto ich bude povzbudzovať, aby neustále bojovali a aby sa nevzdávali. Bude to niekto, kto bude chápať, že žiadne také dievča nikdy neobetuje svoj život a svoje plány za lásku.

Tieto dievčatá nikdy nestratia svoj zmysel pre individualitu. Nikdy nedovolia, aby ich nádeje, sny alebo morálka klesli. Budú sa stretávať len s niekým, kto sa cíti byť ešte silnejší, ako sú ony. Niekto, kto ich urobí ešte šťastnejšími, ako už sú – aj keď už teraz sú sakra šťastné.

pexels.com

Pozri aj: Ľudia nevedia, že týchto 6 vecí robíte, pretože sa z vás stala odvážna a silná žena

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov