Tieto znaky vám napovedia, že aj vy sa meníte v silnú a odvážnu ženu, akou sa máte stať.

Ťažké životné situácie pretvárajú ustráchané dievčatká na poriadne odvážne a silné ženy. Na ženy, ktoré sa neboja vystúpiť z radu, ktoré sa neboja povedať svoj názor a ktoré sa neboja stáť si za svojím. Práve táto zmena môže byť niekedy náročná alebo nepríjemná. Ale pamätajte si, rastiete a učíte sa a to je znakom toho, že ste na správnej ceste. Toto je 6 znakov toho, že aj vy si prechádzate touto zmenou – zmenou na odvážnu a silnú ženu, akou máte byť.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Robíte to, čo chcete a kedy chcete

Kým ste sa museli starať v živote o to, čo si kto myslí, robili ste veci, ktoré ste v podsate ani nechceli. A to platí doslova pre všetko. Ale uvedomujete si jedno: vy ste tá, kto musí žiť so svojimi rozhodnutiami viac ako ktokoľvek iný, takže nedovolíte, aby ste boli nešťastná. My ľudia máme totiž tendenciu byť tak zahltení názormi iných ľudí, že zabúdame na to, čo je pre nás najlepšie.

#2 Poznáte svoje vlastné hodnoty

Teraz sa z vás stáva silná žena. Nenecháte nikoho, aby vás využíval alebo aby s vami zaobchádzal nejak inak, než s rešpektom. Začínate si uvedomovať, čoho všetkého ste schopná a dokážete sa postaviť sama za seba. Je to krásna vec, keď konečne môžete povedať, že poznáte svoju vlastnú hodnotu.

unsplash.com

#3 Našli ste perfektnú rovnováhu

Konečne ste našli rovnováhu medzi prácou a oddychom. Spaním a dobrodružstvom. Medzi robením vecí, ktoré vás bavia a napĺňajú. Čokoľvek čo robíte, teraz už viete, že hlavné je cítiť sa dobre fyzicky aj psychicky.

#4 Prevzali ste kontrolu nad svojím životom

Konečne ste si uvedomili, že váš život je len a len váš. Že to, čo si myslia ostatní vôbec nie je podstatné. Podstatné je to, čo si myslíte a chcete vy. Zabávajte sa a neľutujte, čo vás niekedy urobilo šťastnými. Ak niečo chcete, urobte to. Ak nie, tak nie. Nikomu nedlhujete ospravedlnenie.

unsplash.com

#5 Dokážete podporiť aj iné ženy

Žijeme v spoločnosti, ktorá nás núti myslieť si, že ženy musia medzi sebou súperiť. Ale vy viete, že je to hlúposť. Vy viete, že iné ženy nepredstavujú konkurenciu a nebojujete proti nim. Práve naopak. Snažíte sa ich povzbudzovať a podporovať. Snažíte sa odsunúť žiarlivosť na druhú koľaj, pretože ste tak zaneprázdnená svojím vlastným životom, že na negatívne myšlienky neostáva priestor.

#6 Nachádzate silu vo svojej nezávislosti

Čím sme starší a čím ťažšie pracujeme, tým viac oceňujeme našu nezávislosť a skutočnosť, že máme presne to, na čom sme pracovali. Máte ciele a snažíte sa ich splniť. Stávate sa nezávislou. A keď si niečo zaumienite, jednoducho sa nezastavíte, až kým to nedostanete.

Pozri aj: Týchto 17 ilustrácií vám odokryje „strašné“ veci, ktoré skrýva každá žena

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov