Chce málo, i keď by sa mohlo zdať, že je to pre dnešnú dobu ťažké.

Pokorná. Pokojná. Ona. Neočakáva veľa. Chce len jednoduché veci, dobrých ľudí okolo seba, menej bolesti, viac lásky a krásnych okamihov.

Článok pokračuje pod videom ↓

Chce milovať úprimne, no neočakáva rýchlu lásku, ktorá ju zaslepí. Váži si seba aj druhých. Uvedomuje si svoju hodnotu a premýšľa často. Je obetavá a každému chce len dobre. Neočakáva veľa. Neočakáva, že ju každý bude mať rád. Neočakáva zázraky či úžasné momenty. Jednoducho žije. Pokorne a pokojne. Usmieva sa úprimne. Je nádherná. Nie takým jednoduchých a okázalým spôsobom. Jej krása vychádza zvnútra a je neopísateľná.

Ak príde do jej života muž, nemá očakávania. Proste miluje tu a teraz a zbožňuje milovať niekoho a starať sa o niekoho.  Jediné, na čom jej skutočne záleží, sú ľudia. Váži si ich.

Vie, že problémy do jej života prišli preto, aby bola silnejšia. Vie, že nie každý jej bude chcieť v živote odovzdať len to dobré. Nepraje nikomu nič zlé a nesnaží sa pomstiť. Vie, že každý bude žať to, čo zasadil. Vie, že na tomto svete je stále veľa dobra.

pexels.com

Zaslúži si, aby ju niekto úprimne miloval. Zaslúži si úprimné úsmevy.

Zaslúži si nádherné momenty. Zaslúži si dobrých ľudí okolo seba.

Zaslúži si milé slová. Zaslúži si skutočnú radosť.

Zaslúži si krásny život. Zaslúži si splnené sny.

Zaslúži si vidieť všetku krásu sveta.

Váž si dievča, ktoré neočakáva veľa. Zaslúži si všetko. Zaslúži si tvoju pozornosť, zaslúži si momenty s tebou a nádherné slová, ktoré jej budeš hovoriť. Váž si ženu, ktorá neočakáva veľa.

Nikdy nebude staromódne a rešpektovať a milovať ženu. Tú, ktorá neočakáva veľa. Jej srdce nie je hotel. Je domovom pre jej najbližších. Preto, prosím, nebuď pri nej len v pekných časoch a na pár chvíľ.

Miluj ju, váž si ju. Je jedinečná.

Ver mi, že si ťa bude vážiť a že bude pre teba dobrou ženou.

Neočakáva veľa, no zaslúži si všetko.

Pozri aj: Zostaň sama, kým nestretneš človeka, ktorý…

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov