Znaky, ktoré vám napovedia, že možno by ste vo vašom vzťahu mali znížiť nároky.

Každý chce, aby bol jeho vzťah čo najkrajší, najromantickejší a najúžasnejší. Ale tak ako vo všetkom, ani v tomto prípade dokonalosť neexistuje. Nikdy sa neocitnete v tak perfektnom vzťahu, kde bude všetko fungovať ako švajčiarske hodinky a vy nebudete musieť prekonávať žiadne prekážky. Dokonca zdrojom niektorých problémov by mohlo byť aj to, že vaše očakávania sú až príliš vysoké. Uberte trochu, každý z nás sa snaží, ako najlepšie vie.

Článok pokračuje pod videom ↓

Neustále premýšľate nad tým, ako váš vzťah vyzerá na sociálnych sieťach

To, ako vás iní ľudia vnímajú a čo si o vás, ako o páre myslia, je pre vás cennejšie než zlato. Záleží vám na tom, aby ste všade vyzerali ako úžasná a dokonalá dvojica. Dostatočne dbáte na to, aby ste si aj na sociálnych sieťach vyznávali lásku, pridávali dokonalé fotky a aby si všetci mysleli, že váš vzťah je ako z rozprávky.

Chcete, aby vás partner obskakoval a aby bol s vami každú minútu dňa

Určite každému lichotí, ak sa cíti, že je oňho postarané a ak cíti, že niekomu na ňom záleží, ale aj v tomto prípade to netreba preháňať. Aj keď ste vo vzťahu, riaďte sa pravidlom: ži a nechaj žiť. Doprajte sebe a hlavne vášmu partnerovi trochu voľnosti, ktorú môže využiť na to, aby sa venoval svojim koníčkom a záľubám. Nech už sa milujete akokoľvek, mať nejaký čas len pre seba je tiež veľmi dôležité.

unsplash.com

Potrebujete, aby vám každú chvíľu dokazoval lásku

Drahé darčeky, večere a vyznania nie sú tou jedinou možnosťou, ako niekomu vyznať lásku. Možno ak by ste sa menej sústredili na to, koľkokrát za deň vám povie, že vás miluje, ale viac sa sústredili na všetky iné drobnosti a detaily, zistili by ste, že váš partner vám lásku naozaj prejavuje počas celého dňa – len nie v takej forme, ako by to vaša perfektná myseľ chcela.

Nad budúcnosťou premýšľate vo veľkom

Už teraz plánujete, koho pozvete na vašu svadbu, kde budete potom bývať, koľko budete mať detí, koľko psov… Aj keď je dôležité v každom vzťahu vyriešiť aj všetky otázky týkajúce sa budúcnosti, možno by ste mali zvážiť, či netreba trochu spomaliť. Predsa len, žijete tu a teraz a zamerajte sa radšej na súčasnosť a na to, aký  je váš vzťah teraz, nie na to, kde bude o niekoľko rokov. Nechajte, nech všetko plynie prirodzene.

Ste sklamaní z darčekov, ktoré dostanete

Dámy, nežijete v rozprávke, kde vám Christian Grey dá na narodeniny celý vozový park len preto, že sa nevedel rozhodnúť, ktorá farba auta by bola pre vás tá pravá. Nech už dostanete od vášho partnera akýkoľvek darček, majte z neho radosť. Aj keď to nie vždy bude práve to, čo ste chceli. Ale pamätajte si, váš partner sa snažil. My všetci sa snažíme najlepšie, ako len vieme.

unsplash.com

Pozri aj: Nevera sa dá predvídať. Stačí, ak sa započúvate do hlasu svojho partnera a všimnete si tento znak

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov