Foto: Photo by Drew Tilk on Unsplash

15. novembra nás čaká nov Mesiaca.

Ak veríte na astrológiu a zaujímate sa o svoje znamenie, určite vašej pozornosti neuniklo, že 15. novembra nás čaká nov Mesiaca. Spln i nov majú na jednotlivé znamenia veľmi silný vplyv, poďme sa preto pozrieť na to, čo vám prinesie. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Vplyv novu na jednotlivé znamenia skvele popísal portál Thought Catalog.

Baran

Začína sa pre vás obdobie “prebudenia”, kedy naberiete odvahu čeliť strachom, ktoré vás brzdili. Rozhýbete sa tiež v nejakých plánoch, ktoré ste už dlho odkladali. Ak vás trápi niečo z minulosti, konečne budete mať silu pustiť to. 

Býk

Aktuálne riešite dosť otázok, ktoré sa týkajú vašej osobnosti či vzťahov. Nejaký čas to ešte potrvá, nakoľko sa pre vás začína obdobie výrazných zmien. Čakajte teda ďalšie výzvy, no vždy budete mať dostatok síl na to, aby ste si s nimi poradili. 

Blíženci

To, čo vás neustále v niečom brzdí, začne strácať na sile. Nov vám dodá dávku optimizmu, vďaka čomu budete zrazu pracovné či školské povinnosti zvládať s ľahkosťou. Máte všetko na to, aby ste sa konečne oslobodili a začali kráčať cestou, po ktorej už dávno túžite. 

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka sa môžu tešiť na milostné pôžitky, a môže sa dokonca stať i to, že sa zamilujú. Nov totiž spôsobí, že sa budú cítiť oveľa vášnivejšie, než kedykoľvek predtým. Ak vzťahu už máte, teraz je ten správny čas na jeho prehĺbenie. 

Photo by luizclas from Pexels

Lev

Posilní sa u vás schopnosť na všetko sa pozerať z tej praktickej stránky. Práve teraz je skvelé obdobie na váš duchovný rast. Budete mať túžbu robiť nejaké zmeny na miestach, kde sa pohybujete najčastejšie. Keď si spríjemníte atmosféru domova, prinesie vám to pocit pokoja a pohody. 

Panna

Do vášho života prichádzajú veľké zmeny, a sami dokonca cítite, ako sa vaše myšlienky začínajú uberať iným smerom, a sú oveľa jasnejšie a pozitívnejšie. Opäť sa začnete radovať z vecí, ktoré ste v minulosti milovali.

Váhy

Spolu s príchodom novu pocítite obrovskú silu. Budete mať chuť robiť vo svojom živote zmeny, a budete sa chcieť oslobodiť od všetkého, čo vás zväzuje. Nov vám prinesie aj zdvihnutie sebavedomia, no to môžete pocítiť až neskôr. Musíte si však dôverovať. 

Škorpión

Ste pripravení na zmeny, ktoré vo vašom živote nastanú. V priebehu nasledujúcich 36 mesiacov sa vaša osobnosť úplne pretvorí. Očakávajte teda obrovské zmeny, v rámci ktorých sa zbavíte tých častí vašej osobnosti, ktoré vás brzdili. 

Strelec

Máte za sebou perné obdobie, v rámci ktorého ste museli čeliť nejakému nostalgickému obdobiu. To však vystriedal pokoj, a teraz je čas na to, aby ste dohnali zameškané – napríklad starostlivosť o seba. Od novu sa sústreďte na veci, po ktorých túžite najviac, a začnite sa “rozmaznávať”. 

Photo by Taryn Elliott from Pexels

Kozorožec

Je viacero ľudí, ktorí sa s vami budú chcieť spojiť (či už po prvýkrát alebo opätovne). Tento rok ste sa však veľmi veľa naučili, a už viete, koho vo svojom živote mať chcete, a koho nie. S mnohými ľuďmi ste dokonca prerušili kontakty, len aby ste sa mohli sústrediť viac na seba – len z vás totiž vysávali energiu. Vo svojom živote si nechávate už len ľudí, s ktorými si navzájom kryjete chrbát. 

Vodnár

Nov zvýrazní vašu identitu, ambície, ciele a úspechy. Pripravte sa na množstvo práce, no ak do nej vložíte svoju vášeň, návratnosť bude neuveriteľná. Neprestávajte preto veriť v to, že keď chcete, dokážete naozaj čokoľvek. 

Ryby

Nov spôsobí, že sa začnete viac sústrediť na svoje pocity a myšlienky. V porovnaní so začiatkom roka cítite oveľa väčšiu silu a nádej, ktorú cítite, je vašou obrovskou hnacou silou. Pocítite tiež chuť učiť sa nové veci, ktoré prispejú aj k vášmu duchovnému rastu. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov