Autor fotky: Stas Knop na Pexels

Presní ľudia to majú v dnešnom svete ťažké.

Koľko poznáte takých ľudí, ktorí prídu vždy a všade načas? Zrejme mimoriadne málo. Ak medzi nich navyše patríte aj vy, viete, aké je to náročné, keďže “presne o štvrtej” znamená dnes pre väčšinu ľudí “niekedy medzi pol piatou a piatou”. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak ale patríte medzi ľudí, ktorí chodia vždy a všade načas, v týchto 9 veciach, ktoré popísal portál Your Tango, sa nájdete. 

#1 Načas pre vás neznamená načas. Znamená to, že niekam prídete radšej o 10 minút skôr, len aby ste ani náhodou nemeškali. 

#2 Vždy počítate s niečím nečakaným. Veci väčšinou nejdú podľa plánu a tak si vždy nechávate časovú rezervu na nejakú potenciálnu katastrofu.

#3 Aj čo i len 5-minútové meškanie vo vás vyvoláva obrovský nepokoj a cítite sa, ako by ste tým niekoho urazili. 

#4 Nenávidíte, keď niekto mešká. Máte vtedy pocit, akoby si nevážil nielen váš čas, ale tým pádom ani vás. 

#5 Predtým, ako idete spať, si niekoľkokrát skontrolujete, či máte správne nastavený budík – len aby ste ráno nezaspali. 

#6 Keď už je reč o budíkoch, na ráno ich máte nastavených hneď niekoľko – pre prípad, že jeden by z nejakého dôvodu nezvonil. 

#7 Pred stretnutím s niektorými ľuďmi si necháte naplno nabiť svoj mobil. Viete totiž, že na nich budete dlho čakať. 

#8 “Zdvorilostná štvrťhodinka” vám nič nehovorí. Ak niekam máte prísť na ôsmu, napríklad na nejakú oslavu, tak prídete jednoducho na ôsmu. 

#9 Vašim najbližším niekedy leziete na nervy, pretože neustále ich pred nejakou udalosťou naháňate a hovoríte im, aby sa poponáhľali a aby ste už išli. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov