Ste zvedaví, ako ste na tom? Skúste si všimnúť, aký druh objatia používa váš partner najčastejšie. Dozviete sa možno viac, ako ste čakali!

Objímame sa, lebo sa milujeme. Objatím tak všetkým dávame najavo, že k sebe patríme. A nech sa len niekto opováži votrieť medzi nás! No naozaj je za každým druhom objatia skutočná láska? Všetci vieme, že neverbálna komunikácia povie o nás viac, než tisíce slov. Pretože telo nikdy neklame. I keď jazyk sa o to môže pokúšať…

Článok pokračuje pod videom ↓

Pozrite sa spolu s nami na 9 najčastejších typov objatí. Viete, čo znamenajú?

#1 Objatie zozadu

Roman Zakharchenko

Blahoželáme! Na tomto objatí sa nemusíte uškŕňať a hľadať v ňom erotický podtón. Ak muž takto objíma ženu, dáva tak najavo, že je pripravený ju ochraňovať. Vzťah berie veľmi vážne a je skutočným rytierom. Takým, po ktorom túži vari každá žena!

#2 Ruky na páse

Roman Zakharchenko

Je do vás. To je dobrá správa. Ľahko sa zamiluje a chce s vami tráviť čo najviac času. To poteší, však? No máme pre vás aj trošku negatívnu správu. Takýto typ muža sa síce veľmi rýchlo zamiluje, no rovnako rýchlo sa aj odľúbi.

#3 Keď vám hladí chrbát

Roman Zakharchenko

Tak tu romantiku nečakajte. Dokáže vás podporiť, vypočuť, zaujíma sa u vás. Ale vníma vás predovšetkým ako kamarátku. S najväčšou pravdepodobnosťou to aj tak ostane. Ak náhodou chodíte s takýmto mužom, majte sa na pozore. Možno sa vaša veľká láska premenila na priateľstvo.

#4 Objatie s upreným pohľadom do očí

Roman Zakharchenko

Jemný dotyk a uprený pohľad do očí? Jednoznačne znak toho, že je medzi vami skutočné spojenie. Chráňte si ho, pretože je naozaj vzácne! Blahoželáme!

#5 Keď je medzi vami priepasť…

Roman Zakharchenko

Tak to logicky neznamená nič pozitívne pre vzťah. Objatie je skôr z donútenia, či zo zdvorilosti a to naozaj nemá žiaden zmysel. Nemusíte sa na nič hrať. O skutočnej láske tu nemôže byť ani reč!

#6 Dlhotrvajúce objatie

Roman Zakharchenko

Objatie, ktoré trvá a trvá. Poznáme ho z detstva. Presne takto nás objímali aj milujúci rodičia. No čo to svedčí o vzťahu? To, že sa môžete navzájom na seba spoľahnúť. Určite to, čo je medzi vami, je niečo, čo len tak ľahko nepominie!

#7 Objatie jednou rukou

Roman Zakharchenko

Ak vás jednou rukou objíme okolo pliec, je to znamenie, že vás túži ochraňovať. Zaujíma sa o vás, no vzťah pravdepodobne ostane len na úrovni priateľstva. Len s veľmi malou pravdepodobnosťou bude z toho niečo viac…

#8 Hriešne objatie

Roman Zakharchenko

Chytá vás na verejnosti za zadok? No no, veď to sa predsa nepatrí! Považuje vás za svoj majetok. Ak ste len na začiatku vzťahu, je to znamenie, že sa chce čím skôr dostať na ďalšiu úroveň. Otázne však je, či uňho neupadne záujem, keď dostane to, po čom tak veľmi túži. Nie, skutočná láska vyzerá inak!

#9 Silné objatie

Roman Zakharchenko

Ak vás muž objíma celou bytosťou, môžete sa potichúčky radovať. Miluje vás. Niet prečo pochybovať. Túži po rodine, aj po dlhodobom zväzku. S najväčšou pravdepodobnosťou ste našli najvhodnejšieho kandidáta na manžela!

Pozri aj: Poučte sa z chýb iných. Toto je 8 vecí, ktoré by ste pri sexe robiť naozaj nemali

brightside.me
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov