Reč tela toho niekedy dokáže prezradiť viac, než slová.

Ak chcete zistiť, čo si o vás muž myslí a či má o vás naozaj záujem, väčšinou sa ho nato nemusíte ani pýtať. Bez ohľadu na to, čo človek hovorí, reč jeho tela môže odhaliť ešte oveľa viac. Ak teda u muža spozorujete niektorý z týchto znakov, je takmer isté, že medzi vami preletela povestná iskra.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1: Hrá sa so svojimi vlasmi

Ak si pred vami muž svoje vlasy uhladzuje, alebo si ich naopak strapatí, je to znak toho, že sa práve snaží získať sebaistotou, aby vás zaujal. Hranie sa s vlasmi teda nakoniec nie je len záležitosťou žien.

brightside.me

#2: Svoje ruky má položené v oblasti bokov

Ak si dá muž napríklad pri prechádzke s vami ruky do vreciek, alebo ich má pri sedení položené v oblasti pása, znamená to, že sa snaží preukázať svoju silu.

brightside.me

#3: Pokúša sa „zabrať“ čo najviac miesta

Veľa samcov zvierat sa snaží samičky zaujať tým, že sa napríklad nafúknu, alebo rozprestrú svoje krídla či perie. Človek sa však správa podobne, ak vás chce muž zaujať, môže sa napríklad až neprirodzene vystierať, či „zväčšovať“ si ramená tým, že si drží ruky viac od tela.

brightside.me

#4: Aj v skupine ľudí smerujú jeho chodidlá k vám

Mnoho ľudí si tento znak vôbec nevšíma, no pravda je taká, že ak vás niekto fyzicky priťahuje, vaše chodidlá smerujú k nemu – či už pri sedení, alebo pri rozhovore v stoji. Platí to aj vtedy, keď má o vás muž záujem.

brightside.me

#5: Je výrečnejší

Vždy, keď sa objavíte v jeho spoločnosti, stane sa výrečnejším , ako zvyčajne. Je to dôsledkom toho, že vás chce zaujať.

brightside.me

#6: Kopíruje váš postoj

Všímajte si, či muž zrkadlí vaše pozície. Ak napríklad stojí alebo sedí v rovnakej polohe, ako vy, znamená to, že sa vás snaží pochopiť a nájsť niečo, čo by s vami mal spoločné.

brightside.me

#7: Zmeny uvidíte aj na jeho tvári

Ak má o vás muž záujem, zmeny spozorujete  aj na jeho tvári. K najčastejšie sa vyskytujúcim znakom patrí napríklad červeň na lícach alebo rozšírené zreničky.

brightside.me

Pozri aj: ČO O NÁS PREZRÁDZA NÁŠ VÝZOR? TÝCHTO 11 VEDECKÝCH ZISTENÍ VÁS NAOZAJ PREKVAPÍ

psych.sk (Henrieta Balázsová), brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov