Boli ste smutní, neistí a plní pochybností.

Neznášali ste samých seba a neznášali ste svoj život. No vyzerá to tak, že niečo sa zmenilo. Že ste sa v jedno ráno zobudili a zistili, že takto ďalej už nechcete žiť. A potom ste si zrazu k sebe našli cestu. No a odvtedy, všetko akoby sa zmenilo. Samozrejme k lepšiemu. A toto je už len 10 znakov, alebo respektíve potvrdení, že naozaj žijete svoj najlepší život.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Idete si pre to, čo naozaj chcete

Už žiadne výhovorky. Prišli ste na to, že život je len jeden a ste unavení z toho, aby ste len existovali. Namiesto toho chcete žiť. A preto ste sa rozhodli, že si dáte všetko, po čom ste kedy túžili a cieľavedome si idete za svojimi snami.

#2 Prestali ste počúvať ten hlas, ktorý vás neustále limitoval

Vety typu „To nedokážeš,“ či „To nezvládneš,“ alebo „Nie si na to dostatočne dobrý,“ už u vás nemajú miesto. Uvedomili ste si, že váš jediný limit ste len vy sami a snažíte sa prekonávať a neustále zlepšovať.

#3 Urobili ste si zo svojho zdravia vašu prioritu

Začalo vám na vás záležať. Viete, že starostlivosť o seba samého a o svoje vlastné zdravie je prvoradá. Viete, že vaše telo je váš chrám a presne tak k nemu pristupujete.

unsplash.com

#4 Ste vďační za to, čo máte

Prestali ste sa sťažovať na to všetko, čo vám chýba a čo ste vždy chceli, no nemáte to. Namiesto toho ste si uvedomili, čo máte a začali ste za to byť vďační. Odteraz už viete, že život sa môže zo sekundy na sekundu zmeniť a preto ďakujete za všetko to šťastie a radosť, ktorá vás postretla.

#5 Počúvate svoje myšlienky

Raz za čas vypnete všetko okolo seba a započúvate sa len do zvuku svojich vlastných myšlienok. Načúvate im a snažíte sa pochopiť, čo vám chcú povedať. Prišli ste na to, že sú v nich ukryté všetky vaše sny a túžby.

#6 Nebránite sa novým veciam, namiesto toho máte otvorenú myseľ

Slovíčko „ÁNO“ nabralo vo vašom živote celkom iný zmysel. Už sa veciam nestránite a nesnažíte sa ukrývať vo svojej vlastnej bubline. Namiesto toho veľakrát prekračujete prah svojej komfortnej zóny a idete v ústrety novým dobrodružstvám.

#7 Ale tiež viete, kedy povedať „NIE“

Aj napriek tomu, že ste otvorenejší novým veciam, viete, kedy povedať NIE. Už viac nesúhlasíte s tým, čo sa vám nepáči a čo je proti vašej vôli. Konečne máte plnú kontrolu nad svojimi rozhodnutiami.

unsplash.com

#8 Uvedomujete si, že celý svet sa netočí len okolo vás

Aj keď ste urobili zo svojho zdravia a zo seba prioritu, stále si uvedomujete, že celý svet sa netočí len okolo vás. Konečne prichádzate na to, že k ľuďom sa oplatí byť milý a pomáhať im, keď to potrebujú. Pretože všetko, čo dáte, sa vám aj vráti.

#9 Nebojíte sa zmien

Život sa neustále mení. Život je plný zmien. Ale vy sa ich už nebojíte. Dokážete sa im postaviť tvárou v tvár, dokážete im hrdinsky čeliť a so všetkým, čo príde, sa popasujete.

#10 Ste k sebe maximálne úprimní

A v neposlednom rade, ste k sebe otvorení a úprimní. Neklamete samých seba. Môžete si dôverovať a môžete sa sami na seba spoľahnúť. A to je veľmi dôležité.

Pozri aj: Toto je 7 vecí, ktoré vás už absolútne netrápia, ak ste so svojím životom úprimne spokojní

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov