Foto: pixabay.com

Inšpirovať sa týmito tipmi sa môžete aj vy.

Nielenže sú ambiciózne a úspešné — ich tajomstvo siaha ešte ďalej a je toho ďaleko viac. Čo robia ženy, ktorým leží svet doslova pri nohách, inak? Ako to je možné, že dosiahnu vždy a všetko, čo si zaumienia? 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tajomstvá týchto žien prezradil portál Your Tango. 

#1 Vedia, že toxická pozitiva je zabijakom všetkých ambícií, cieľov a úspechov. Na to, aby sa človek mohol dostať na vrchol, občas musí spadnúť aj na dno. A nie je na tom vôbec nič zlé. 

#2 Pracujú tvrdo. Naozaj veľmi tvrdo. Avšak rovnako tvrdo si následne aj užívajú život a rovnako tvrdo aj odpočívajú. Jednoducho majú jasno v tom, čo je to životný balans. 

#3 Dôverujú si. Aj ony majú lepšie a horšie dni, hlboko vo svojom vnútri ale vedia, že zo seba dávajú maximum. 

#4 Neboja sa žiadnych výziev. Ak ich život do nejakej zatlačí, necúvnu. Práve naopak — ak im zato stojí, hrdo idú do nej, ba dokonca takéto výzvy niekedy samé vyhľadávajú. 

#5 Vedia, že najväčší risk je neriskovať vôbec. Niekedy si povedia “všetko alebo nič” a do toho, čo naozaj chcú, idú naplno. Preto to aj dosiahnu. 

#6 Nevyhovárajú sa na minulosť. Každý z nás má za sebou niečo náročné — niekto má toho viac, iný menej. Tieto ženy sa na to ale nikdy nevyhovárajú, práve naopak. Berú to ako cennú skúsenosť, ktorá ich vyformovala. 

Foto: pixabay.com

#7 Majú vízie, ciele a ambície. Dokážu si užiť prítomný okamih, ale nastavenie mysle v zmysle “niečo bude” nie je nič pre nich. Vedia, čo chcú, a idú si za tým. 

#8 Neustále na sebe pracujú a vzdelávajú sa. Milujú knihy, dokumenty a často absolvujú rôzne kurzy či školenia. Milujú si tiež rozširovať svoje obzory tým, že si s ľuďmi pohovoria aj o oblastiach, v ktorých nepracujú. 

#9 Sú samostatné, ale nie prehnane hrdé. Vedia, že každý niekedy potrebuje pomoc a vôbec sa o ňu neboja požiadať. 

#10 Majú málo priateľov, avšak všetci sú skutoční. Nepotrebujú mať na Facebooku 1 000 priateľov, stačia im dvaja, ktorým môžu zavolať aj o polnoci.

#11 Dokážu milovať celým svojím srdcom a dajú zo seba všetko. Majú ale svoje hranice a ak ich niekto prekročí, navždy odchádzajú a neobzerajú sa späť. 

#12 Sú vďačné. Každý deň sa poďakujú za veci, ktoré robia ich život výnimočným. Vedia, že vďačnosť im do života priťahuje ešte viac skvelých vecí. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov