Je to nepríjemne, no vždy je lepšie zistiť to skôr, ako neskôr.

Láska zaslepuje. Vieme to aj my a vedeli to už ľudia pred stovkami rokov. Práve tento fakt je dôvodom toho, že veľakrát prehliadame nedostatky človeka, s ktorým sme vo vzťahu. Milujeme ho a preto sme mu schopní nejakým spôsobom ospravedlniť takmer všetko. A tak sa stáva, že to začne zneužívať…

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto je teda 10 vecí, ktoré robí váš partner vtedy, keď vás nemiluje a len sa zahráva s vašimi citmi.

#1 Vie, že to, čo robí, vás vytáča do nepríčetnosti, no aj tak v tom pokračuje

Či už je to nejaká banálna hlúposť alebo akákoľvek závažná vec, veľmi dobre vie, že vám to neopísateľne lezie na nervy, alebo že vás to zraňuje. On to však napriek tomu (alebo práve vďaka tomu) stále robí.

#2 Zaujíma sa o vás len vtedy, keď ho ignorujete

Nemiluje vás ale nikdy by nedopustil, aby ste ho opustili vy a nie on vás. Ste predsa jeho majetkom a toto by ho neuveriteľne ponížilo. Preto si vás všíma iba vtedy, keď si myslí, že naozaj zvažujete rozchod.

pexels.com

#3 Flirtujte pred vami s inými ženami

Či už pred vami alebo za vaším chrbtom, v samotnej podstate to nehrá žiadnu úlohu. Človek, ktorý vás úprimne miluje, by toto nikdy nerobil.

#4 Núti vás myslieť si, že si zaslúži niečo viac

Nemôže si totiž dovoliť mať pri sebe niekoho so zdravým sebavedomím – nikto taký by ho predsa neakceptoval. Preto sa vám ho snaží rozdupať pri každej možnej (i nemožnej) príležitosti.

#5 Je normálny, len keď niečo potrebuje

Spoločnosť na oslavu, návštevu jeho rodičov alebo len sex. Milo sa k vám správa len vtedy, keď vás má v pláne o niečo požiadať.

unsplash.com

#6 Nie je na vás citovo naviazaný

Mnoho ľudí z jeho okolia si myslí, že je vlastne stále slobodný, pretože stále sa tak naozaj správa. “Zadaný” je preňho len akýsi prázdny status, neberie to ako záväzok.

#7 Nedokážete sa v ňom vyznať

Je totiž nesmierne náladový. Keď už to vyzerá, že má práve “lepší deň” a vy si začínate robiť nádeje, že by ste predsa len mohli byť normálny pár, zaručene spraví niečo, čím vás presvedčí o opaku. Len tak, preventívne.

#8 Musíte tolerovať všetky jeho prešľapy

Arogantné správanie, ponižovanie či pánske jazdy – toto všetko mu musíte tolerovať, inak vás opäť nejakým spôsobom urazí. Ak mu však oznámite, že tentokrát idete na babskú jazdu vy, až vtedy uvidíte pravú tvár šialenstva.

pexels.com

#9 Klame, klame, klame

Od maličkostí až po naozaj vážne veci, je jednoducho notorickým klamárom a povedal vám už toľko lží, ako nikto iný. Nezabúdajte, že človek, ktorý miluje, neklame.

#10 Vaša intuícia vám hovorí, že tu niečo nehrá

Možno veríte jeho vágnym ospravedlneniam a hlúpym výhovorkám, ale vaša intuícia vám neustále hovorí, že od tohto človeka by ste sa mali držať čo najďalej. Poslúchnite ju, kým nie je neskoro.

Pozri aj: Vedci prezradili, akých 8 vecí nesmie chýbať mužovi, ktorého ženy považujú za ideálneho

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov