Foto: Obrázok od StockSnap z Pixabay

Kto sa k vám najviac hodí?

Aby bol vzťah naozaj úžasný, a aby mal potenciál vytrvať, dvojica sa k sebe jednoducho musí hodiť. Nájsť polovičku, v ktorej človek nájde všetko, čo hľadá, však vôbec nie je jednoduché. Možno vám to uľahčí toto odporúčanie – výber 3 astrologických znamení, ktoré sa k vám hodia najviac.

Vypracoval ho portál Thought Catalog. 

Baran: Lev, Strelec, Blíženci

Baran je veľmi energetickí, najlepšie si preto bude rozumieť so znameniami, ktoré chcú vždy skúšať niečo nové. 

Býk: Kozorožec, Panna, Ryby

Býk je veľmi praktický, a má rád pevnú pôdu pod nohami. Potrebuje preto niekoho stabilného, kto má ciele a rád všetko plánuje. 

Blíženci: Váhy, Vodnár, Baran

Blíženci chcú neustále vyhľadávať nové vzrušenia a vo vzťahu potrebujú neustále nejaké nové stimuly – či už fyzické alebo intelektuálne. 

Rak: Kozorožec, Panna, Býk

Raci sú veľmi konzervatívni a rodina pre nich znamená všetko. Potrebujú preto niekoho, kto dá tej ich pevný základ. 

Lev: Váhy, Ryby, Baran

Ľudia narodení v tomto znamení bývajú trochu dramatickí, no zároveň aj romantickí a veľmi kreatívni. Potrebujú preto partnera, ktorý bude túto kombináciu ich vlastností akceptovať. 

Panna: Býk, Kozorožec, Rak

Čo sa týka vzťahov, Panny sú veľmi vyberavé. Nehodlajú zľaviť zo svojich požiadaviek a potrebujú k sebe niekoho, kto bude sebavedomý, silný a uzemnený. 

Photo by Helena Lopes from Pexels

Váhy: Vodnár, Blíženci, Lev

Váhy sú veľmi spoločenské a ich partner ich neustále musí nejak zamestnávať a baviť. Dokonalí sú pre nich práve títo partneri.

Škorpión: Škorpión, Rak, Ryby

Ľudia narodení v tomto znamení sú veľmi asertívni a vášniví. Potrebujú doslova ohnivý vzťah a nedokázali by byť s niekým, kto je nudný – a to platí aj v posteli. 

Strelec: Blíženci, Baran, Strelec

Strelec pri sebe potrebuje mať niekoho, kto mu dopraje voľnosť, keď to práve bude potrebovať, no zároveň bude ochotný neustále s ním spoznávať nových ľudí a nové miesta. 

Kozorožec: Býk, Panna, Rak

Kozorožec je veľmi zodpovedný, a najradšej je, keď má všetko naplánované. Potrebuje partnera, ktorý je praktický, pracovitý, a takisto má veľké plány a ciele. 

Vodnár: Blíženci, Baran, Váhy

Vodnár potrebuje nezávislosť. Nedokázal by pri sebe vystáť partnera, ktorý na ňom bude až príliš lipnúť. 

Ryby: Rak, Panna, Škorpión

Ryby sú veľmi citlivé a láskavé. Potrebujú pri sebe preto mať partnera, ktorý je jemný, empatický, a kto ich citlivosti porozumie. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov