11.11.2018 bude dátum s obrovskou silou.

Aj vy si, minimálne aspoň v duchu, niečo želáte vždy, keď vidíte na hodinkách čas 11:11? Nie je to len kdejaká povera, naozaj ide o magický čas a magický moment počas dňa, ktorý v sebe ukrýva obrovskú silu. A teraz si predstavte, že v kalendári je taktiež to isté číslo, teda 11/11 a aj samotný rok 2018 dáva po sčítaní číslic dokopy číslo 11. Náhoda? Rozhodne nie. Jedná sa o naozaj výnimočný úkaz, ktorý môžete využiť vo svoj prospech.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento čas je naozaj výnimočný. Po prvé preto, že je to jediný moment počas dňa, rovnako ako aj počas noci, keď vidíme za sebou štyri rovnaké čísla. Ale tam to, samozrejme, nekončí. Číslo 11 sa v numerológii považuje za „číslo majstra“ a predstavuje rast, prebudenie a spojenie s duchovným. Duchovní poradcovia dokonca tvrdia, že kedykoľvek uvidíte toto číslo, je to snaha vesmíru, ako vám povedať, aby ste aspoň na chvíľu opustili túto hmotnú realitu a ponorili sa do svojej spirituality. Iní zas tvrdia, že ak neustále vídate čas 11:11, smerujete správnym duchovným smerom.

Prečo bude 11.11.2018 tak významný dátum?

Teraz, keď už viete, že číslo 11 má naozaj veľkú moc a celkom veľký vplyv na náš život, potom určite musíte vedieť ešte jednu vec, ktorá sa týka jedenásteho novembra. Numerologický kód pre tento deň je 111111 (prečo, si vysvetlíme neskôr), čo je naozaj niečo zriedkavé a výnimočné. A ako to využiť vo svoj prospech? Hneď sa k tomu dostaneme.

V numerológii má každé číslo svoj špecifický význam a väčšina čísel, ktoré majú dve alebo viac číslic, je konvertovaná na jedno číslo tak, že sa každá z týchto číslic pridáva jednotlivo (napríklad číslo 35 by viedlo k číslu 8, pretože 3 + 5 = 8). Čo by to ale bol za svet, ak by neexistovali žiadne výnimky? Medzi práve takéto výnimky patria čísla, ktoré sa považujú za „dvojité“ a to 11, 22 a 33.

unsplash.com

Číslo jeden naznačuje nové začiatky, ale keď existuje rad tých istých čísel, ako je 11. november (11. 11.) , vytvára to silnú energiu pre daný deň. Z toho vyplýva, že každý jedenásty november je naozaj mocný, no tento rok to platí dvojnásobne. Numerológia univerzálnej energie roku 2018 je číslo – áno, uhádli ste správne – číslo jedenásť, pretože 2 + 0 + 1 + 8 = 11, teda numerlogociký kód pre tento deň v sebe obsahuje mnoho jednotiek, konkrétne šesť.

Čo to znamená pre nás?

V tento deň budeme na mieste zvýšenej citlivosti, povedomia a tvorivosti. Bude to priam ideálny deň na to, aby sme premýšľali o spôsoboch, ako by sme sa mohli posunúť smerom vpred a ako by sme mohli dosiahnuť naše ciele.

Odborníci odporúčajú, aby ste vyskúšali nasledovné

Po dobu jedenástich minút premýšľať nad vlastnými túžbami. Následne si stanoviť presné ciele a rozkúskovať ich na menšie kroky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu víziu. Taktiež si môžete dopriať kúpeľ so soľou, ktorá zbaví vaše telo toxínov.

No a počas tohto dňa buďte pripravení a venujte dostatočnú pozornosť aj svojim myšlienkam. Ak vám napadne niečo zvláštne, zaujímavé či impozantné, potom si túto úvahu nezabudnite napísať. Môže to byť totiž začiatok niečoho naozaj veľkého.

unsplash.com

Pozri aj: Aká je vaša najhoršia a aká vaša najlepšia vlastnosť? Zistite to podľa svojho znamenia

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov