Foto: Photo by Almos Bechtold on Unsplash

Zákon príťažlivosti jednoducho funguje.

Ak ho raz objavíte, a ak okúsite jeho silu, už nikdy sa ho nebudete chcieť vzdať. Zákon príťažlivosti jednoducho funguje a dokáže zázraky. Ľudia ho však niekedy prestanú používať, pretože si myslia, že im nepomáha – vo väčšine prípadov je to však len preto, že sa dopúšťajú niektorej z týchto 4 najčastejších chýb. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál The Minds Journal. 

#1 Neveríte tomu, čo si želáte

Faktom je, že zákon príťažlivosti funguje bez obmedzení. Môžete si želať čokoľvek, a splní sa vám to. Podmienkou však je, že tomu musíte veriť. Ak si niečo prajete, no pritom sami neveríte tomu, že vám to príde do života, zákon príťažlivosti nebude nikdy fungovať. 

#2 V hlave máte podrobný plán

Ani takto to nikdy nebude fungovať. Ak vesmír o niečo žiadate, to, ako vám to splní, nie je vo vašich rukách. Samozrejme tomu musíte ísť naproti a nie nečinne sedieť so založenými rukami, no mať konkrétny plán by bolo kontraproduktívne. Zázraky sa dejú, dovoľte im vstúpiť do vášho života. 

Photo by Lucas Sankey on Unsplash

#3 Príliš na to tlačíte

Keď by ste na niečo príliš tlačili, znamenalo by to, že nedôverujete tomu, že vesmír vám to splní – a to je opäť bod #1. Dôverujte načasovaniu osudu. Všetko k vám príde vtedy, kedy to má prísť, nie vtedy, kedy si to želáte a “naplánujete”. 

#4 Porovnávate sa s druhými 

Porovnávať sa je jednou z tých najhorších vecí, ktoré môžete urobiť. Vyvoláva to zbytočný a stres a frustráciu, a keď je vaša myseľ nastavená takto, zákon príťažlivosti fungovať jednoducho nebude. Nehľaďte na to, kto čo má a kam sa už dostal – na vás tie najlepšie veci ešte len čakajú. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov