Foto: Unsplash/@chriscantlose

Patríte medzi nich aj vy?

Je presnosť vašou výsadou, alebo naopak, vašou slabosťou? Každý z nás je iný a inak sa staviame aj k dochvíľnosti. Viete ale, ktoré 4 astrologické znamenia sú na tom zo všetkých úplne najhoršie?

Článok pokračuje pod videom ↓

Prezradil to portál Your Tango.

Baran

Ľudia narodení v tomto znamení sú zvyčajne pracovne veľmi vyťažení. Nejde teda o to, že by boli zábudliví alebo leniví, jednoducho ale majú veľa povinností, a to veľakrát môže za to, že prakticky nikam nechodia načas. V plánovaní svojho času sú ale naozaj majstrami, a tak zväčša stihnú všetko – aj keď s menším meškaním. 

Blíženec

Dôvod meškania u Blížencov nie je až taký ospravedlniteľný, ako je to pri Baranoch. Blíženci totiž spravidla meškajú preto, že sú jednoducho povedané nerozhodní. Nevedia sa rozhodnúť ani v tom, či sa im niekam vlastne chce ísť, nieto ešte v detailoch, akými sú napríklad oblečenie a podobne. Preto vždy a všade meškajú. 

Autor fotky: cottonbro na Pexels

Lev

Možno by ste si pomysleli, že Lev bude vždy meškať preto, že ho vždy zdrží pozeranie sa do zrkadla – tak to ale celkom nie je. Aj toto znamenie má totiž plný harmonogram a preto je pre Levov náročné prísť všade načas. Problémom je pri Levoch aj to, že niekedy si nedokážu správne určiť svoje priority. 

Strelec

A na záver, asi najhoršie zo všetkých znamení je na tom asi Strelec. Ľudia narodení v tomto znamení potrebujú svoju slobodu a často majú pocit, že byť niekde načas im z ich slobody ukrajuje. Vo všeobecnosti sú Strelci skôr voľnomyšlienkarmi, s ktorými je skvelé stráviť nejaký čas napríklad na dovolenke, horšie je to už ale v bežnom a každodennom živote. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov