Photo by Luis Fernandes from Pexels

Každý vo vzťahu hľadá a potrebuje niečo iné.

Zatiaľ čo niektorí ľudia hľadajú vo vzťahu neustále dobrodružstvo a zábavu, iní preferujú stabilitu a komfort, ďalší zas nejakú ich kombináciu. Každý z nás jednoducho vo vzťahu hľadá niečo iné. Čo by prinieslo šťastie vám? 

Článok pokračuje pod videom ↓

Zistite to na základe vášho astrologického znamenia v prehľade, ktorý priniesol portál The Minds Journal. 

Baran

Ľudia narodení v tomto znamení hľadajú lásku, pri ktorej stratia pôdu pod nohami a ich život zmení od základov. Chcú sa učiť nové veci, chcú zažívať dobrodružstvá a chcú, aby im ich polovička vyrážala dych.

Býk

Títo ľudia potrebujú lásku, ktorá bude nielen zmyselná a romantická, ale predovšetkým bezpodmienečná. Nevyhnutne potrebujú partnera, ktorý im bude maximálne oddaný a verný.

Blíženci

Blíženci zas potrebujú lásku, ktorá bude plná smiechu a nebudú v nej žiadne striktne dané pravidlá. To jediné, čo bude isté bude to, že spolu budete aj zajtra a každý ďalší deň, Toto znamenie tiež miluje, ak je súčasťou vzťahu váš “interný humor” a jazyk, ktorému rozumiete len vy.

Rak

Toto znamenie pri sebe potrebuje mať človeka, ku ktorému sa bude môcť každý jeden deň vracať po náročnom pracovnom dni. Raci potrebujú objatia, nehu a takisto potrebujú cítiť, že ten druhý sa o nich zaujíma a stará.

Lev

Levy pri sebe potrebujú mať človeka, ktorý ich bude podporovať vo všetkom, do čoho sa pustia. Milujú tiež, keď im niekto vytvorí “teplo domova” a keď im ich polovička dáva najavo, že to, čo je medzi nimi, je navždy.

Panna

Toto znamenie si od svojho partnera vyžaduje, aby si o nich pamätal naozaj všetko – bez toho, aby mu to museli pripomínať. Jednoducho milujú pozornosť, ale nikdy sa o ňu nebudú prosiť. Potrebujú, aby bol ich partner niekým, kto chce byť každý deň lepší a pracuje na sebe.

Photo by Olya Kobruseva from Pexels

Váhy

Toto znamenie túži po láske, o akej sa píše v romantických knihách. Snívajú o vzťahu, o akom si každý myslí, že existuje len vo filmoch a svoje srdce dajú len niekomu, kto im naozaj dokáže vyraziť dych každý jeden deň.

Škorpión

Toto znamenie pri sebe potrebuje mať niekoho, kto obráti ich svet naruby – ale v dobrom zmysle slova. Od svojho partnera si tiež vyžadujú, aby splnil každé jedno ich prianie. Dáva im to pocit silného puta, ktoré hľadajú. 

Strelec

Strelci majú radi turbulentné vzťahy. Potrebujú mať pri sebe niekoho, s kým sa nikdy nebudí nudiť, a kto bude ochotní absolvovať s nimi každé jedno dobrodružstvo, no keď budú chcieť, dopraje im dostatok slobody.

Kozorožec

Každý jeden Kozorožec pri sebe potrebuje mať niekoho, kto verí v jeho sny a bude pri ňom, keď ich bude jeden po druhom dosahovať. Taktiež ale túži po človeku, ktorý pri ňom bude stáť aj počas tých najťažších dní. Srdce Kozorožca si ale jednoznačne získate, keď ho budete vo všetko podporovať a dokážete mu pomôcť.

Photo by Olya Kobruseva from Pexels

Vodnár

Vodnári pri sebe chcú mať človeka, pri ktorom budú mať pocit, že toto je tá jediná osoba na svete, ktorá im bola z celého sveta súdená. Chcú so svojím partnerom objavovať svet a zažívať neustále nové dobrodružstvá. 

Ryby

Ryby zas hľadajú niekoho, kto ich zahrnie neho, bozkami a objatiami, a oni o ňom budú môcť písať romantické básne. Vzťah považujú za to najcennejšie na tomto svete a ide o znamenie, ktoré je veľmi verné. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov