Foto: pixabay.com

Spirituálne spojenie je veľmi intenzívne, ale aj veľmi ojedinelé.

Byť spirituálne prepojení nemusíte byť len s vašou láskou – môže to byť napríklad aj vaša spriaznená duša či váš najlepší priateľ. Ako takéto jedinečné spojenie spoznáte? Okrem toho, že je mimoriadne intenzívne, ho môžeme popísať aj prostredníctvom týchto 7 znamení.

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál The Minds Journal.

#1 Vzťah, ktorý medzi vami je, nedokážete racionálne vysvetliť, ale obaja ste si jednoducho na 100 % istí, že bude trvať večne, a že neexistuje nič, čo by vás mohlo rozdeliť. 

#2 Cítite sa absolútne bezpečne. Viete, že dnes sa už nedá veriť nikomu, no keď ste spolu, cítite nevídané bezpečie – emočne aj fyzicky. 

#3 Cítite sa absolútne slobodne. Viete, že môžete povedať čokoľvek bez toho, aby vás ten druhý súdil alebo aby sa vám posmieval. 

#4 Možno sa poznáte len niekoľko dní, týždňov či mesiacov, no napriek tomu máte obaja veľmi zvláštny pocit, ako by ste sa poznali celé roky. Pri nikom sa vám niečo takéto ešte nestalo. 

pixabay.com

#5 Viete, že sa na seba môžete úplne vo všetkom spoľahnúť. Navzájom si kryjete chrbát a keď ste spolu, neexistuje nič, čo by vás mohlo ohroziť. 

#6 Komunikujete spolu, aj keď ste úplne ticho. Aj to ticho je medzi vami totiž veľavravné a dokážete sa dorozumievať už len pomocou dotykov a pohľadov. 

#7 Ešte nikdy sa vám s nikým tak dobre nerozprávalo. Dokážete spolu hovoriť celé hodiny a neexistuje pritom téma, ktorá by pre vás bola tabu. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov