Foto: pixabay.com

Máte starú dušu?

Mali ste už od malička pocit, že so svojimi rovesníkmi si takmer vôbec nerozumiete, a že oveľa viac si toho máte čo povedať so staršími ľuďmi? Boli vaše rozhodnutia už v mladom veku až prekvapujúco rozumné a máte záujmy, ktoré u mladých nie sú “in”? V tom prípade ste možno aj vy starou dušou. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak áno, týchto 8 vecí, ktoré popísal portál Thought Catalog, ste zažili už aspoň raz v živote. 

#1 Nikdy ste nepocítili úplne pochopenie. Okolie vás môže považovať za “zvláštneho človeka”. Skutočne si rozumiete iba s veľmi úzkou skupinkou ľudí. 

#2 Ľudia nerozumejú tomu, kde sa berie váš pokoj v duši, a prečo pôsobíte stále tak pokojne a vyrovnane. 

#3 Niekedy o sebe pochybujete a máte pocit, že spôsob, akým sa pozeráte na váš život, vás brzdí. Neskôr si ale aj tak uvedomíte, že vaše priority sú vám prednejšie ako zapadnutie do spoločnosti. 

#4 Ľudia nerozumejú tomu, ako sa rozhodujete. Robíte to totiž výhradne na základe vašej intuície, ktorá je vyvinutá absolútne dokonale, a viete, že vás nikdy nesklame. Keď ale ľuďom poviete, že ste sa pre niečo rozhodli, pretože ste to tak cítili, vaše rozhodnutie môžu považovať za iracionálne. 

Foto: pixabay.com

#5 Nikto nerozumie tomu, ako veľmi milujete samotu a hovorí sa o vás, že ste samotár. Vy ale len milujete svoju vlastnú spoločnosť a samota vás dobíja energiou. Naopak, väčšina ľudí vám ju len berie. 

#6 Je pre vás ťažké nájsť si svoj “domov”. Je to zvláštne a ani sami to nedokážete vysvetliť, ale jednoducho nikde sa takto necítite. 

#7 Za zábavu považujete niečo iné než väčšina ľudí. Nikdy vás nebavilo chodiť po párty a piť alkohol. Vaša predstava dokonalého dňa či večera vyzerá úplne inak. 

#8 Cudzích ľudí priťahujete zvláštnym spôsobom. Už neraz sa vám stalo, že ste niekde len tak sedeli, keď k vám zrazu prišiel úplne cudzí človek, a o 20 minút ste už poznali celý jeho životný príbeh. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov