Foto: Photo by josue Verdejo from Pexels

Niektoré si všimnete ihneď, iné sú nenápadné…

Naša intuícia nás väčšinou neklame. Preto sa už možno aj vám niekedy stalo, že predtým, ako sa vo vašom živote stalo niečo zásadné, cítili ste sa jednoducho zvláštne. Určite to nebola náhoda…

Článok pokračuje pod videom ↓

8 znamení, že sa blíži zmena

To, aké pocity nás prenasledujú, keď sa v našom živote schyľuje k veľkej zmene, popísal portál Thought Catalog. 

#1 Môžete pociťovať smútok či hnev. Je to však len preto, že tieto emócie ste v sebe dlho potláčali, a teraz, keď už podvedome tušíte, že prichádza zmena, vaša myseľ si ich dovolila “uvoľniť”. 

#2 Reflektujete a prehodnucejete. Viac ako kedykoľvek predtým premýšľate nad tým, v akej životnej fáze ste, ako ste sa do nej dostali, a čo asi bude nasledovať. 

#3 Presne viete, čo chcete. Prehodnocovanie vás dostalo do bodu, v ktorom už presne viete, čo vlastne chcete. A je viac ako pravdepodobné, že je to už na ceste k vám. 

Photo by Karl Fredrickson on Unsplash

#4 Zbavujete sa všetkého, čo do vášho života nepatrí. Ak ste udržiavali nejaké vzťahy, ktoré ste nemali odvahu ukončiť, zrazu ste ju nabrali. Jednoducho cítite nával energie a odvahy a vďaka tomu dokážete spraviť veci, o akých ste už dlho snívali. 

#5 Zrazu máte chuť upratať celý svoj život. Ako “opravujete” niektoré veci, tie zlé zrazu vytŕčajú ešte viac. Ste ale rozhodnutí napraviť úplne všetko. 

#6 Niektoré veci vám konečne začínajú dávať zmysel. Nachádzate odpovede na otázky, ktoré vás dlho trápili, a všetko do seba zrazu začína zapadať. 

#7 Objavujete svoje pravé ja. V novej etape vášho života zisťujete, kým vlastne ste. Ak ste sa dlhšiu dobu nevedeli nájsť, teraz je ten správny čas na to zmeniť to. 

#8 Pocítite vnútorný pokoj. Možno ešte nie ste úplne tam, kde ste chceli byť, no cítite, že ste veľmi blízko. Vďaka tomu pociťujete nevídaný vnútorný pokoj. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov