Foto: Photo by Magda Ehlers from Pexels

Signály, ktoré vtedy vysielajú, môžu niekedy vyzerať zvláštne.

Ak sa nám niekto páči, nie každý to má odvahu povedať na rovinu a priamo. Špeciálne muži však v takejto situácii vysielajú neklamné signály, z ktorých je jasné, že o vás majú záujem. O aké presne znaky ide?

Článok pokračuje pod videom ↓

Skvele to popísal portál I Heart Intelligence. 

8 znakov, že má o vás záujem

#1 Pozerá sa na vás iným pohľadom, ako iní muži. Oči jednoducho neklamú a pohľad vie toho prezradiť naozaj veľa. 

#2 Smeje sa na svojich vlastných vtipoch. Ak sa mužovi páčite, bude sa pred vami snažiť byť vtipný. Väčšinou sa zasmeje aj na vlastných vtipoch, len aby ste si nemysleli, že je nudný. 

#3 Snaží sa zapáčiť sa vám. Keď medzi rečou spomeniete, že sa vám páči, keď muži nosia košele, začne ich nosiť. Keď poviete, že sa vám páčia muži, ktorí cvičia, začne cvičiť. Jednoducho sa vám chce zapáčiť. 

#4 Nebojí sa pred vami otvoriť. Preberá s vami veci, o ktorých viete, že ich nepreberá ani so svojím najlepším kamarátom. 

Photo by Josh Willink from Pexels

#5 Myslí na vás aj cez deň. Nemusí vám písať siahodlhé správy, úplne stačí, ak vám cez deň pošle nejaké vtipné meme či zaželanie pekného dňa. Je to dôkaz toho, že na vás myslí. 

#6 Snaží sa vás zaujať. Ak vám hovorí o veciach, ktoré považuje za svoje úspechy, je dobré pochváliť ho za to, aj keď pre vás sú to úplne bežné veci – práve sa vás totiž snaží zaujať.

#7 Spočiatku si to pravdepodobne nebude chcieť priznať. Muži proti svojim pocitom radi bojujú. Je preto možné, že najprv sa to bude snažiť poprieť, alebo vás bude neustále podpichovať a robiť si z vás žarty, ako malý chlapec. 

#8 Hovorí vám to vaša intuícia. Tá nás sklame naozaj málokedy, len škoda, že veľakrát ju nepočúvame. Ak vám ale hovorí, že niekto o vás má záujem, s najväčšou pravdepodobnosťou to tak bude. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov