Foto: Photo by Alok Sharma from Pexels

Možno ste sa s tým už niekedy stretli…

Keď sa chceme dozvedieť skutočné dôvody, najlepšie je vždy opýtať sa ľudí, ktorí už rovnakú situáciu alebo rovnaký problém zažili. Na Reddit-e sa preto rozbehla diskusia, kde ľudia prezradili 10 dôvodov, pre ktoré niekedy ignorovali správy od ľudí, ktorých ľúbili/ľúbia.

Článok pokračuje pod videom ↓

Prečo ľudia ignorujú správy?

Tie najlepšie z odpovedí vybral portál Thought Catalog. 

#1 “Jednoducho som práve nemal dostatok energie a mentálnej kapacity na odpoveď. Radšej som to ignoroval, kým som sa necítil lepšie.”

#2 “Niekedy som zabudla, keď som bola zaneprázdnená. Keď sa na niečo plne sústredím, akákoľvek správa pre mňa predstavuje len zhluk nejakých slov na obrazovke.”

#3 “Neodpisujem, keď mám zlú náladu. Nechcem, aby tým trpeli aj iní.”

#4 “Neodpovedám, keď neviem, ako odpovedať…”

#5 “Neodpovedám, keď mám práve depresívnu epizódu. Ani tým, ktorých ľúbim najviac. Nie je v tom nič osobné, jednoducho vtedy ale odpísať nedokážem.”

Photo by Alok Sharma from Pexels

#6 “Niekedy jednoducho nemám náladu na nikoho, tak všetky správy ignorujem…”

#7 “Keď niekoho ľúbim, neignorujem ho. No ak práve niečo robím a naozaj sa na to musím sústrediť, ak tá správa nie je extra dôležitá, jednoducho musí počkať.“

#8 “Keď neodpisujem už pridlho, je mi potom trápne odpísať neskoro, tak radšej neodpíšem vôbec a strčím hlavu do piesku.”

#9 “Život je niekedy až príliš vyčerpávajúci, a ignorovať nejakú tú správu – od kohokoľvek, je len časťou menšej pauzy, ktorú môžete dopriať svojej psychike.”

#10 “Je to smutné a možno tomu nie každý uverí, no ja často jednoducho len zabudnem odpísať.”

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov