Photo by Olya Kobruseva from Pexels

Vo vzťahu by to malo fungovať takto.

Je vaša polovička zároveň vaším najlepším priateľom? Ak nie, je pravdepodobné, že skôr či neskôr začnete mať vo vzťahu pocit, že v ňom chýba niečo veľmi dôležité a potom bude už len otázkou času, koľko vám to ešte vydrží.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako zistíte, či je váš partner aj vaším najlepším priateľom? Podľa týchto 7 znamení, ktoré popísal portál Your Tango.

#1 Máte spoločných priateľov. Samozrejme ak to vyhovuje vám obom, je úplne prirodzené, ak si von vyjdete zvlášť, no rovnako dôležité je aj to, aby ste mali aj spoločných priateľov, s ktorými budete tráviť čas.

#2 Dlhé hodiny sa dokážete baviť úplne o všetkom. Konverzáciu si pritom užívate obaja a neexistuje žiadna téma, ktorej by ste sa vyhýbali, alebo ktorá by pre vás bola tabu.

#3 Vaše nezhody neničia váš vzťah. Je samozrejmé, že nikdy sa nezhodnete na všetkom, avšak názor jeden druhého plne akceptujete. Keď sa aj na niečom nezhodnete, je to len chvíľkové a nijak negatívne to neovplyvňuje váš vzťah.

Photo by Olya Kobruseva from Pexels

#4 Je vám spolu dobre, aj keď práve nič nerobíte. Nemusíte mať harmonogram, ktorý vám bude hovoriť, čo máte robiť od rána do večera. Je vám spolu dobre a dokážete si spolu užiť aj leňošenie, kedy vás nič nerozptyľuje. 

#5 Je tu pre vás kedykoľvek potrebujete. Viete, že kedykoľvek sa naňho môžete obrátiť 24/7.

#6 Smejete sa pri ňom viac ako pri komkoľvek inom. Máte svoj “špecifický” zmysel pre humor a vtipy, na ktorých sa dokážete smiať len vy dvaja. 

#7 Už od začiatku máte pocit, akoby ste sa poznali dlhé roky predtým, hoci sa možno poznáte len niekoľko týždňov či mesiacov. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov