Foto: Photo by Katie Az on Unsplash

Už ste ju čítali?

Zákon príťažlivosti. Niektorí mu neveria, no tí, čo áno, naň nedajú dopustiť, a to z jediného dôvodu – žijú život svojich snov. Vedia totiž, že čokoľvek, čo si dokážu predstaviť, môžu aj zhmotniť do svojho reálneho života. “Tajomstvo” je legendárnou knihou od Rhondy Byrne, ktorá hovorí presne o tomto, a pretavená bola aj do dokumentu. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Čo vám môže dať? Portál The Minds Journal popísal týchto 6 životných lekcií.

#1 Keď na to dokážete myslieť, môže to byť vaše 

Keď si niečo vo svojej mysli dokážete realisticky predstaviť, môžete to zhmotniť aj do reality – stačí na to použiť práve zákon príťažlivosti. Nebojte sa svojich vlastných snov, žiaden nie je dosť veľký na to, aby sa vám nemohol splniť. 

#2 Svoj život môžete zmeniť tým, že zmeníte svoje myšlienky

Je to v zásade “jednoduché”. Keď myslíte negatívne a na zlé veci, tieto zlé veci si aj pritiahnete do života. Naopak, keď myslíte na to dobré, budú sa vám diať dobré veci. Začať sa tým riadiť síce nie je jednoduché, no keď to raz spravíte a uvidíte zmeny, ktoré vám to prinesie do života, váš život sa otočí o 180 stupňov. 

#3 Zákon príťažlivosti nerozlišuje dobré a zlé myšlienky

Ako sme naznačili už v predošlom bode, zákon príťažlivosti nerozlišuje, čo je zlé a čo je dobré. Jednoducho vám len do života pritiahne všetko, na čo myslíte – bez ohľadu na to, či je to pozitívne alebo negatívne. Je preto len na vás, aby ste spravili všetko preto, aby ste v čo najväčšej možnej miere mysleli na to dobré. 

Photo by Juli Kosolapova on Unsplash

#4 Čo najmenej sa sťažujte

Zákon príťažlivosti funguje aj na vibráciách, ktoré vysielame. Ak sme naladení dobre, sme šťastní a máme dobrú náladu, naše vibrácie sú vysoké. Naopak, ak sme naladení negatívne a sústredíme sa len na to zlé, naše vibrácie sú nízke, a zákon príťažlivosti vtedy jednoducho nefunguje. 

#5 Negatívne myšlienky sú prirodzené

Nemusíte však mať obavu, prirodzene, že naše myšlienky sa nezhmotnia hneď. Mať aj negatívne myšlienky je prirodzené, keby sme ich nemali, išlo by o toxickú pozitivitu. Ide však o to, aby vo vašej hlave nemali prevahu, a aby ste boli prevažne naladení pozitívne. 

#6 Naučte sa upokojiť svoju myseľ

Skvele vám na to môžu poslúžiť yoga či meditácia. Postačí vám hoci len 5 či 10 minút denne, aj tie vedia spraviť obrovské zázraky. Skvele urobíte, ak do nich zapojíte aj “rituál vďačnosti”, teda to, že sa poďakujete aspoň za 5 vecí, za ktoré ste v daný deň vďační. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov