Elegantná, záhadná, temná, nadčasová… a dokonalá. Ak ju milujete aj vy, v týchto 5 charakteristikách sa určite nájdete.

Čierna je vo všeobecnosti vyjadrením serióznosti či spoľahlivosti a u mnohých ľudí sa v rebríčku najobľúbenejších farieb nachádza na poprednom mieste. Jeden z výskumov dokonca dokázal, že až 50% žien a 64% mužov si myslí, že čierna je vyjadrením sebestačnosti a spokojnosti so sebou samým. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Čierna farba

Ľudia, ktorí čiernu nadovšetko milujú, ňou však veľakrát vyjadrujú aj svoju povahu. Viaceré výskumy zaoberajúce sa preferenciou farieb totižto dokázali, že milovníci čiernej majú spoločných týchto 5 vlastností. Všetky ich spísal portál I Heart Intelligence. Nachádzate sa v nich aj vy?

#1 Sú spokojní sami so sebou

Ľudia milujúci čiernu sú väčšinou tí, ktorí pracujú potichu a kričať za seba nechajú svoj úspech. Nepotrebujú na seba upozorňovať výraznými farbami, radšej na seba upútajú pozornosť svojimi výsledkami. Pracujú tvrdo a vďaka tomu majú život, o akom vždy snívali – preto sú sami so sebou maximálne spokojní.

#2 Sú citliví

Viaceré štúdie potvrdili aj to, že ľudia milujúci čiernu sú zvyčajne veľmi citliví ľudia, ktorí sú však často emocionálne trocha nestabilní. Určite však vedia, čo od života chcú, sú však trocha nešťastní, keď to nejde presne tak, ako si naplánovali.

Photo by Jonas Svidras from Pexels

#3 Sú rebelmi

Ľudia, ktorí milujú čiernu, nemajú radi predpísané pravidlá. Radi si totižto vytvárajú svoje vlastné. Je im proti srsti dodržiavať predpisy, ktoré im diktuje spoločnosť a majú dosť veľký problém s akceptovaním autorít. Sú totiž presvedčení o tom, že v mnohých prípadoch majú viac vedomostí a skúseností než ľudia, ktorí tieto umelé pravidlá vytvárajú.

#4 Majú radi moc a vplyv

Nesnažia sa na seba nasilu upozorňovať, no ak sa stanú stredobodom pozornosti pre výsledky svojej tvrdej práce, vedia si to naozaj užiť. Cítia sa dobre v pozíciách, kde majú moc a vplyv, no zároveň vedia, aké sú tieto zbrane nebezpečné a preto s nimi zaobchádzajú s rozumom.

Photo by Zoltan Tasi on Unsplash

#5 Navonok pôsobia chladne

Milovníci čiernej pôsobia navonok veľakrát chladne, možno až bezcitne či egoisticky. Áno, je pravdou, že takto ich ľudia vnímajú a veľakrát si takýto imidž budujú dokonca vedome a cielene. Je to však len preto, že vedia, že vo svete zúri závisť, zlo a nenávisť, preto okolo seba stavajú hrubé múry, cez ktoré pustia len ľudí, ktorí si to naozaj zaslúžia. Až tým potom ukážu svoju zraniteľnú a citlivú stránku.

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov