Autor fotky: Olga na Pexels

Vedeli ste o tom, že citlivé duše majú superschopnosti?

Citliví ľudia to v tomto svete nemajú ľahké. Veľakrát sú označovaní za precitlivených, príliš úzkostlivých alebo dokonca slabých. Opak je však pravdou. Ide o skutočných superhrdinov tejto doby, ktorí dokonca disponujú viacerými superschopnosťami.

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál The Minds Journal. 

#1 Vidíte aj emócie, ktoré ľudia skrývajú

Väčšina ľudí sa snaží niektoré svoje emócie skrývať. Pred vami ich ale neukryjú. Máte zvláštnu superschopnosť, vďaka ktorej vycítite smútok druhých aj vtedy, keď sa navonok usmievajú. 

#2 Tieto emócie sa na vás často “lepia”

Často máte pocit, že ste ako keby špongiou na emócie druhých. Nasajú a nalepia sa na vás, aj keď nechcete. Stačí vám s niekým stráviť zopár minút, a jeho hnev, zúfalstvo či smútok sa hneď prenesú na vás. 

Autor fotky: Agafonova Photo na Pexels

#3 Ste ľudský detektor lží

Niektorí ľudia si myslia, že oklamať iných je ľahké. Vo vašom prípade to ale neplatí. Zatiaľ čo niektorí ľudia sa nechajú klamstvami ponižovať niekoľko mesiacov či rokov, vy akúkoľvek lož odhalíte ihneď. 

#4 Máte dokonale vyvinutú intuíciu

Nejde o žiadne “veštecké” schopnosti, ale vaša intuícia vás jednoducho nikdy nezradí. Občas sa už ráno prebudíte s pocitom, že niečo sa pokazí, a je to skutočne tak, inokedy zas môžete mať sen, ktorý sa o niekoľko týždňov či mesiacov naozaj premietne do reality. 

#5 Cítite, keď niečo nie je v poriadku

Vaša vycibrená intuícia je jedna vec, ale táto vaša ďalšia superschopnosť je niekde úplne inde. Ak niečo s nejakým miestom alebo človekom nie je v poriadku, vycítite to. Takto dokážete zistiť, či v sebe niečo nesie nejakú negatívnu energiu, a ak áno, zďaleka sa tomu vyhýbate. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov