Foto: pixabay.com

Čím skôr si to priznáte, tým menej bolestivé to bude.

Je prirodzené, že každý túži po svojom “navždy”, pravda je ale taká, že ho nájde skutočne len málokto. Ak ste práve uviazli vo vzťahu, ktorý už nie je šťastný, no potrebujete akési utvrdenie v tom, že bojujete v potápajúcej sa lodi, možno vám nasledovné riadky pomôžu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Power Of Positivity totiž popísal 5 znamení, ktoré hovoria o tom, že váš vzťah ide ku dnu a niet cesty späť. 

#1 Neustále sa za niečo kritizujete

Partneri by sa mali neustále a vo všetkom podporovať. Ak sa váš vzťah v poslednom období zmenil na súťaž v tom, komu vadí na tom druhom viac vecí, v poriadku to určite nie je a je to jasné znamenie toho, že ste na seba začali byť “alergickí”.

#2 Fyzická prítomnosť nestačí

Možno spolu ešte stále bývate, mentálne ste už ale obaja alebo minimálne jeden z vás neustále niekde inde. Nielenže to vidíte, ale aj to cítite. Aj toto je jasným dôkazom toho, že váš vzťah sa potápa. 

pixabay.com

#3 Už sa nehádate

Celé toto obdobie sa zrejme začalo tým, že ste sa viac hádali. Každý človek sa ale časom vyčerpá. Z času na čas sa síce stále pohádate, o váš vzťah už ale nikto z vás nebojuje a tak hádky utíchli. Nahradilo ich ticho, ktoré má jediný význam – ľahostajnosť. 

#4 Začali ste si klamať

Do vzťahu žiadna lož nepatrí – ani tá najmenšia. Veľmi dobre ale viete, že vo vašom vzťahu je ich zrazu plno. Či už pochádzajú od vás alebo od vášho partnera nie je podstatné. Podstatné je to, že už tá prvá lož bola posledným klincom do rakvy vášho vzťahu.

#5 Už si nedôverujete

Vaša polovička by mala byť človekom, ktorej dôverujete na 110 %. Už na základe predošlého bodu je ale samozrejmé, že dôvera je jednou z posledných vecí, o ktorých by sa vo vašom vzťahu dalo hovoriť. 

powerofpositivity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov