Najčastejšie dôvody, prečo nie ste "dievča na randenie".

Možno ste skvelý materiál na „Rád s tebou trávim čas,“ alebo „Dobre sa mi s tebou rozpráva,“  či skvelý materiál na „Niečo bez záväzkov,“ no pokiaľ ide o chlapcov, ste ako teflón – nič a nikto sa na vás neprilepí. Možno ste skvelá, dokážete ich naplniť túžbou, dokážete ich zaujať, no v momente, keď príde na randenie, všetko akoby pominulo. Nie ste jednoducho ten typ dievčaťa, ktoré by každý muž chcel za svoju frajerku.

Článok pokračuje pod videom ↓

A toto je päť najčastejších dôvodov, prečo je to tak.

#1 Vždy je to hlavne o sexe

Vždy je to hlavne o sexe. To celkom pekne zahŕňa všetko, čo treba dodať. Nebudujete žiadne hlbšie spojenie, nevediete hlboké konverzácie, nedozvedáte sa o tom druhom nič, jednoducho váš vzťah vôbec nepripomína vzťah, pretože je to hlavne o sexe. Sex je možno výborný a je pre vás ako droga, no v každom vzťahu ide o oveľa viac, než len o sex. Možno to stačí na krátkodobé známosti, no nie na to, ak hľadáte niečo vážnejšie.

#2 Nedokážete naviazať nejaké hlbšie spojenie

Niektorí ľudia už hneď v začiatkoch vzťahu majú problém nadviazať s tým druhým hlbšie spojenie. Je to hlavne kvôli tomu, že sú až príliš zaseknutí vo vlastných hlavách, úplne pohltení myšlienkami a obavami a úplne paralyzovaní strachom „Čo ak…“. Možno dokonca niekde v podvedomí aj predpokladáte, že vám vzťah dlho nevydrží, pretože vždy je tu milión vecí, ktoré by mohli byť dôvodom na jeho rozpad. Aj preto by ste mali vedieť, že vzťah je hlavne o dôvere. Áno, niekedy je to skôr taká slepá dôvera, ale riskovať je to, čo musíte urobiť. Nemôžete sa neustále pre niečo trápiť a strachovať, musíte do toho skočiť.

unsplash.com

#3 Hľadáte nesprávnych chlapcov

Ak máte problém s tým, že vám nedokáže prischnúť nálepka „moja priateľka“, možno je to aj kvôli tomu, že strácate čas s  nesprávnymi mužmi. S mužmi, ktorí možno žiadnu priateľku ani mať nechcú. Hľadajú iba nejaké rozptýlenie či zábavu. S mužmi, ktorí ešte nedospeli. S mužmi, ktorí nie sú pripravení na vážnejší vzťah. Pretože vážnejší vzťah si vyžaduje úsilie. A to nie je pre každého.

#4 Vo vašom živote je až príliš veľa drámy

Ženy sú komplikované, to je pravda. Ale nemáte pocit, že váš život je až príliš veľký chaos a neporiadok? Že sa v ňom nachádza až príliš veľa drámy? Že možno niektoré veci nafukujete, zveličujete alebo rada vytvárate problémy tam, kde by vôbec nemuseli byť? Viete, jednoduchosť je vždy tá správna cesta. Možno by ste sa mali skôr upriamiť na to, ako prestať všetko analyzovať a komplikovať a namiesto toho to udržať na jednoduchej vlne a uvidíte, že všetko ostatné príde aj samo.

#5 Nemáte rada samú seba

Ako vás môže niekto milovať, keď v prvom rade nemilujete vy samú seba? Ako vás môže niekto rešpektovať alebo brať vážne, keď to nerobíte ani vy? Aby si k vám ostatní našli cestu, musíte to najprv urobiť vy. Odpustite si, začnite si dôverovať a vybudujte si sama so sebou pekný vzťah, v ktorom sa konečne prestanete zhadzovať, budete si vážiť samú seba a budete sa k sebe správať s úctou, rešpektom a láskou. A uvidíte, že potom vás tak začne vnímať aj okolie.

unsplash.com

Pozri aj: 5 dôvodov, pre ktoré je randenie pre inteligentných ľudí väčšinou hotovou katastrofou

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov