Nakoniec sa z vášho milovaného vykľuje celkom iná osoba.

V čase, keď si myslíme, že niekoho už veľmi dobre poznáme, začína sa meniť a ukazovať tak svoju pravú tvár. A niečo také sa stáva vo vzťahoch bežne. Na začiatku to bol nádherný princ, no potom sa čosi zlomilo a vy v ňom postupne začínate vidieť to zviera, ktorým aj je. Načo by ste si mali dať pozor? Ktoré veci by ste nemali brať na ľahkú váhu?

Článok pokračuje pod videom ↓

Správa sa neslušne k ľuďom, ktorých považuje za „menejcenných“

Ako sa správa váš partner k niekomu, ako je napríklad čašníčka, upratovačka alebo jednoducho k iným ľuďom, ktorých by mohol považovať za „menejcenných“? Z toho, ako sa človek správa k druhým, sa totiž dá veľmi veľa vyčítať.

Nerešpektujú vašu rodinu či priateľov

Nie každý si rozumie s každým, to je jasné. Ale nikto vášho partnera nežiada, aby sa stal najlepším priateľom vašich priateľov či rodiny. Rešpektovať by ich však mal, a to za každých okolností.

Stráca zábrany voči vám

Kúsok po kúsku, čoraz viac a viac si začína dovoľovať aj k vám. Zvyšuje na vás hlas, zaplavuje vás výčitkami alebo pri vás priveľmi gestikuluje rukami.

Začína robiť scénky

Každému z nás raz za čas prasknú nervy, len čo je pravda. Ale robenie zbytočných scénok na nevhodných miestach, a to dokonca ak ide o nejaký banálny či irelevantný problém, rozhodne nie je na mieste.

pexels.com

Cítite, že vaše sebavedomie klesá

Možno je to preto, ako sa s vami rozpráva. Možno je to preto, aké klamstvá vám nahovára. Možno je to preto, že vás život s ním ubíja. No hlavné je to, že kvôli nemu vaše sebavedomie kleslo až pod bod mrazu.

Fyzické napadnutie

Neverte sladkým rečiam. Niekto, kto udrel raz, udrie znova. A muž, ktorý udrie ženu nie je muž, je to obyčajný chudák.

Nerešpektuje vás

To, že nerešpektuje ľudí, s ktorými sa stýkate, je jedna vec. Ale keď prestane rešpektovať aj vás a začne si robiť, čo sa mu zachce, bez ohľadu na to, aké to bude mať dôsledky, potom niečo určite nie je v poriadku.

On je najlepší

Má pocit, že je vládcom sveta. Že je najlepší, najdokonalejší a ostatní mu nesiahajú ani po členky. Povyšuje sa nad nimi a správa sa pohŕdavo.

Obmotá si vás okolo prsta

Je naozaj ťažké zistiť a najmä všimnúť si, ako veľmi si vás pripútal k sebe a vy poslušne plníte jeho príkazy. Ale každé kúzlo raz pominie.

pexels.com

Odreže vás od vašich milovaných

V niektorých prípadoch sa dokonca môže stať, že sa mu nepáči, s akými ľuďmi sa stretávate a preto sa bude snažiť odstrihnúť vás od vašich priateľov či rodiny.

Klame

Začne si vymýšľať. Bude vám klamať do očí. Presviedčať vás o opaku, aj keď sami veľmi dobre viete, čo je pravdou.

Všetko musí byť podľa neho

„Nie“ neberie za odpoveď. Všetko musí byť podľa neho. Keď povie, že južný pól je na severe a severný na juhu, tak to tak jednoducho bude platiť. Koniec debaty.

Vaši príbuzní sa vás snažia varovať

Ostatní vás upozorňujú, aby ste boli opatrná. Všimli si, že niečo tu nie je s kostolným poriadkom. Snažia sa vás varovať skôr, než bude neskoro.

Nikdy nie je nič jeho chyba

Vždy sa nájde nejaká dobrá výhovorka. Vždy sa nájde niekto, na koho to môže zvaliť. Ale on? On je predsa nevinný.

pexels.com

Pozri aj: Toto je 5 typov ľudí, s ktorými budete randiť predtým, než nájdete svoju lásku na celý život

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov