Foto: Photo by Elina Krima from Pexels

Od takýchto ľudí nečakajte nič dobré…

Niektorí ľudia sú jednoducho priam dokonalým stelesnením diabla. Sú zákerní, vypočítaví, bezcitní a každému len ubližujú. Ak v nich aj zostalo niečo dobré, môžete si byť istí, že aj toto sú schopní otočiť a použiť proti vám.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako takéhoto človeka spoznať? Aj keď sa vie niekedy naozaj skvele pretvarovať, prezradí ho týchto 13 vecí, ktoré popísal portál Your Tango. 

#1 Užívajú si nešťastie druhých. Je na nich vidno, že v rôznych drámach sa doslova vyžívajú a ich radosť rastie priamo úmerne s nešťastím druhých. 

#2 Neustále potrebujú mať všetko pod kontrolou. Všetko a každého – vrátane vás. Nedokážu vystáť predstavu, že niečo by bolo inak, ako si predstavujú. A sú preto ochotní spraviť naozaj podlé veci. 

#3 Sú nečestní. Fair play im nič nehovorí, a keď si niečo zaumienia, pokojne by kvôli tomu neváhali zradiť ani svojich najbližších. 

#4 Cítite sa pri nich zvláštne. Naša intuícia nikdy neklame – aj keď ju niekedy odmietame počúvať. Pri týchto ľuďoch však doslova bije na poplach. 

#5 Budú vás zavádzať. O svojom živote vám povedia len to, čo chcú, a neuveriteľne veľa si toho aj navymýšľajú. Klamstvá a polopravdy používajú na to, aby vás dostali presne tam, kam chcú a potrebujú. 

#6 Nemajú výčitky svedomia. Úplne zbytočne budete premýšľať nad tým, ako sa asi cítia kvôli tomu, ako vám či niekomu inému ublížili. Cítia sa úplne normálne. Niečo také, ako výčitky svedomia, im totiž nič nehovorí. 

Photo by Spencer Selover from Pexels

#7 Sú krutí. Vedia, že svojimi činmi druhým ubližujú, no vôbec im to nebráni dotiahnuť ich do konca. 

#8 Necítia pocit zodpovednosti. Keď by ste im niekedy hovorili o tom, ako veľmi niekomu ublížili, nikdy si to nepriznajú. Postrádajú totiž akýkoľvek zmysel zodpovednosti. 

#9 Ľudia vás pred nimi varovali. Hovorí sa o nich ako o bezcitných klamároch, no vy ste tomu neverili a napriek tomu ste im dali šancu. Ak ste to naozaj spravili, tak ste aj dopadli. 

#10 Nie sú dobrými priateľmi. Keď potrebujú oni vás, našli by vás kdekoľvek. Keď však potrebujete vy ich, akoby sa pod nimi zľahla zem. 

#11 Sú majstrami manipulácie. Ani neviete ako, no zrazu si len uvedomíte, že vás majú presne tam, kde vás mať chceli. 

#12 Vedú dvojitý život. Aj keď sa s nimi budete stretávať roky, nebudete o nich vlastne vedieť vôbec nič. Ich život sa vám totiž bude zdať ako sled plný paradoxov a tajností. 

#13 “Nie” pre nich nie je odpoveď. Keď od vás niečo potrebujú, sú ako bumerang. Môžete ich zo svojho života vyhodiť akokoľvek tvrdo, oni sa vždy vrátia. Chýba im totiž akákoľvek súdnosť a nemajú žiadne hranice. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov