Ženy. Sú silné, nebojácne a odvážne.

Možno sa takými stali, pretože ich prinútil život. Možno sa takými stali, pretože chceli, možno preto, že museli. Pravdou však zostáva, že sú také a už ich nič a nikto nedokáže len tak rozhodiť. A toto je 15 vecí, ktoré každá alfa-žena robí inak.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Nájdu spôsob, ako milovať život, ktorý žijú

Život nie je vždy perfektný. Nie vždy máme na ružiach ustlané. Nie vždy ide všetko tak, ako by sme si to predstavovali. Niekedy sa musíme popasovať s mnohými prekážkami. Ale každá nebojácna a silná žena dokáže nájsť spôsob, ako aj to málo premeniť na veľa. Ako sa naučiť milovať to, čo sa deje práve teraz.

#2 Neboja sa urobiť prvý krok

Že prvý krok musia vždy urobiť muži? Nezmysel. Každá alfa-žena vie, že ak niečo chce, nebude čakať, až to príde za ňou. Namiesto toho sa tomu rozhodne kráčať v ústrety.

#3 Nesnažia sa potopiť samé seba

Nebojácne a silné ženy sa už dávno zmierili s tým, že vždy sa tu nájde niekto lepší, krajší, mladší či šikovnejší, ako ony. Ale to teraz neznamená, že ony nestoja za nič. Sú si vedomé svojich silných stránok, svojich kvalít a neboja sa ich ukázať.

unsplash.com

#4 Nepotrebujú v živote muža, ale to neznamená, že nie sú naklonené vzťahom

Už dávno sa naučili, aké je to byť hrdinom svojho vlastného príbehu a nepotrebujú žiadneho princa na to, aby ich zachránil. Ale to taktiež neznamená, že sú úplne proti vzťahom. Práve naopak.

#5 Nestrácajú čas tým, že rozmýšľajú, čo by mohlo byť

Sú to ženy činu. Ak niečo chcú, idú si preto. Nestrácajú čas tým, že sa budú zamýšľať nad tým, aké skvelé by to mohlo byť. Namiesto toho na tom reálne začnú pracovať.

#6 Rady sa zabávajú

Nie, nie, nebudú sedieť v kúte a utierať si rozmazanú špirálu. Milujú svojich priateľov a milujú sa zabávať. Vedia, že človek sa musí raz za čas odreagovať, aby potom mohol naďalej normálne a produktívne fungovať.

#7 Vedia, kedy je čas odísť

Vedia, ako investovať drahocenný čas. Dokážu veľmi jednoducho zistiť, kde to má význam a kde naopak nie. A preto sa nikdy nebudú pchať tam, kde ich nechcú.

#8 Najradšej riešia všetko osobne

Na internete či cez telefón dokáže byť každý odvážny, preto najradšej riešia všetko tvárou v tvár. Vedia, že nič sa nezaobíde bez komunikácie a sú rozhodnuté problémy vyriešiť.

unsplash.com

#9 Dávajú ľuďom šance

Majú predsudky? Jasné, že majú. Každý má predsudky. Ale aj napriek tomu sa nimi nedajú oklamať a snažia sa každému dať šancu a dostatočný čas na to, aby sa prejavil.

#10 Neznižujú sa kvôli niekomu inému

Už dávno prišli na to, že život nie je súťaž. Jediný človek, s ktorým súperia, sú ony sami. A preto nikdy, nikdy, nikdy neklesnú na nižšiu úroveň, len aby niekoho zaujali.

#11 Nehrajú sa na Kim Kardashian

Alebo lepšie povedané, radšej budú pracovať na sebe a svojej kariére v tichosti, akoby mali byť „známe“ a obletované kvôli ničomu.

#12 Vedia, že najlepšia investícia je do seba

Majú sa rady. Majú rady svoje telo a svoj charakter. Jednoducho všetko. A preto si tiež uvedomujú, že všetko, čo investujú do seba, bude výhodnou investíciou. Vždy sa vzdelávajú a pracujú na tom, aby boli ešte lepšie.

#13 Nehrajú sa na obete

Nepotrebujú, aby ich každý ľutoval či skákal okolo nich, keď sa budú cítiť zle. Namiesto toho pozbierajú všetky malé kúsky seba a stanú sa ešte lepšou a silnejšou verziou.

#14 Milujú výzvy

Nie je nič, čo by nezvládli. Aj keď to na začiatku vyzerá hrozivo, nemožne a nesplniteľne, aj napriek tomu idú do toho. Milujú výzvy, milujú prekonávať samé seba a milujú posúvať hranice.

#15 Nepočúvajú to, čo si myslia ostatní

Slová iných ich nedefinujú. Iní nechodia v ich topánkach, nežijú ich život a nemajú tie isté problémy. A aj z toho dôvodu ich slová iných, vyrieknuté za ich chrbtom, už absolútne nedokážu rozhodiť.

unsplash.com

Pozri aj: Zaistia vám lepšiu budúcnosť. Toto je 7 snov, ktoré by ste si mali splniť do svojej 30-tky

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov