Photo by Aziz Acharki on Unsplash

Znamenia tu sú, no nesmiete ich prehliadať.

Určite ste sa už hneď niekoľkokrát ocitli v situácii, kedy ste si neboli istý tým, či ste na správnej ceste. Či je smerovanie vášho života správne. Či ste sa nemali rozhodnúť inak. V takýchto situáciách je skvelé všímať si znamenia, ktoré nám dáva vesmír. Ak si všimnete niektoré z týchto, znamená to, že vaše smerovanie je najlepšie, aké len môže byť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Your Tango.

#1 Natrafili ste na nejaké bloky/prekážky. Veľakrát to vnímame ako niečo negatívne, v skutočnosti však ide len o to, čo vás má presmerovať na tú správnu cestu. 

#2 Niečo stratíte/o niekoho prídete. Aj v tomto prípade si spočiatku myslíme, že sa nám stalo niečo zlé. Prirodzene, ak prídeme napríklad o prácu, o väčší obnos peňazí či o partnera, sme z toho nešťastní. Aj tieto udalosti však vo väčšine prípadov znamenajú nový začiatok. 

#3 Cítite inšpiráciu. Vaša kreativita pracuje naplno a cítite, že takto inšpirovaní ste neboli už dávno. Mate chuť tvoriť a celý proces vás naozaj baví. 

#4 Začali ste žiť zdravšie. Nejaký vnútorný hlas vám hovorí, aby ste jedli zdravšie, meditovali a pravidelne cvičili. Keď je totiž zdravá duša, začne sa uzdravovať aj telo. 

#5 Skladáte skladačku života. Začínate si uvedomovať, prečo sa vám stali isté udalosti. Všetko vám zrazu do seba zapadne ako puzzle. 

Photo by Dollar Gill on Unsplash

#6 Našli ste ľudí, ktorí rozmýšľajú rovnako. Natrafili ste na niekoho, kto je vašou “krvnou skupinou”. Tento človek môže vo vašom živote zohrať ešte veľkú úlohu. 

#7 Cítite, že ste tam, kde máte byť. Aj keď sa vám stane niečo “zlé”, niekde v hĺbke svojho srdca cítite, že to tak jednoducho malo byť, a že ste presne tam, kde by ste mali byť. 

#8 Niektoré veci vám idú “samé”. Tak, ako sa vo vašom živote mohli objaviť nejaké prekážky, tak sú tu aj veci, ktoré vám idú doslova ako “po masle”. Venujte im pozornosť, práve oni vám môžu ukázať, kadiaľ na vašej novej ceste ísť. 

#9 Cítite zmenu. Meníte sa a baví vás to, Cítite, že váš duševný život sa úplne transformuje a mení od základov, a vy si celý tento proces naozaj užívate. 

#10 Plnia sa vám vaše sny a želania. Objavili ste tajomstvo zákona príťažlivosti a naučili ste sa, ako ho využívať vo svoj prospech. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov