Foto: Pexels

Psychológia farieb neklame.

Psychológia farieb je samostatnou vedou, ktorá sa využíva vo väčšine oblastí nášho každodenného života. Obrovský význam má aj to, akú farbu oblečenia podvedome preferujeme. Ak je to u vás čierna, toto musíte vedieť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Thought Catalog popísal 10 dôvodov, pre ktoré by ste sa nikdy nemali zahrávať so ženou, ktorá stále nosí čiernu.

#1 Tieto ženy vedú veľmi pestrý život. Vpred ich ženú obrovské ambície, tvrdo pracujú a majú naozaj veľké ciele. 

#2 Aj štúdie dokazujú, že ženy oblečené v čiernej sú vnímané ako atraktívnejšie, úspešnejšie a sebavedomejšie. Ľudia, ktorí nosia čiernu, tiež zvyčajne disponujú veľkou mentálnou silou a majú tendenciu vzbudzovať rešpekt. 

#3 Nepotrebujú nikoho súhlas ani obdiv. Ak niečo robia dobre, vedia o tom, a nepotrebujú nikoho pochvalu. Názory iných pre takúto ženu nie sú dôležité. 

#4 Nie sú práve osobami, ktorým by ste sa chceli posťažovať. V živote si prešli tým najväčším peklom a vyviazli z neho silnejšie, než kedykoľvek predtým — sťažovanie sa druhých preto neznesú. 

#5 Nerady nasledujú dav. Majú svoju vlastnú identitu a nechcú nasilu zapadnúť — vždy vyjadria svoj vlastný pohľad na vec. 

Pexels

#6 Dokážu ľudí prekuknúť. Neprejde cez ne ani to najmenšie klamstvo. Keď im klamete a nechávajú vás hovoriť ďalej, je to len preto, aby sa mali na čom baviť. 

#7 Sú priamočiare. Ak sa ich opýtate na názor, dostane ho — avšak nie vždy sa vám bude páčiť. 

#8 Sú dokonalou kombináciou elegancie a “znepokojenia”. Nič totiž nie je desivejšie ako krásna a úspešná žena, ktorá vždy dosiahne, čo chce. 

#9 Vedia, že sú si strojcom svojho šťastia i nešťastia. Ak vo svojom živote s niečím nie sú spokojné, zmenia to. Život je prikrátky na to, aby sme sa držali niečoho priemerného. 

#10 Ak ich niekto nemá rád, nezaujíma ich to. Vedia, že dôležité je jedine to, či sa má človek rád sám. 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov