Foto: pixabay.com

Vo vzduchu je pasívna agresivita.

Dnešný spln Mesiaca, ktorý začína o 16:57, dá niektorým znameniam mimoriadne zabrať (a vlastne aj ľuďom, ktorí s nimi prídu do kontaktu). Tri astrologické znamenia totiž dnes budú pociťovať mimoriadnu tenziu, vyjsť s nimi preto môže byť mimoriadne náročné. Buďte dnes pri komunikácii s nimi ohľaduplní.

Článok pokračuje pod videom ↓

O ktoré znamenia ide, popísal portál Bustle. 

Baran

Celý dnešný spln prebehne práve v tomto znamení, Barani ho preto budú prežívať najviac intenzívne. Jeho masívny vplyv pocítia predovšetkým na svojej frustrácii z toho, že budú musieť spraviť nejaké kompromisy. Ide však o najviac tvrdohlavé znamenie, potrebu robiť kompromisy preto budú vnímať tak, že niekto ich do niečoho tlačí, čo môže vyvolať ešte väčšie prehĺbenie ich vnútorných konfilktov. Barani by sa preto dnes mali utiahnuť do pokoja.

Autor fotky: cottonbro na Pexels

Váhy

Ľahké to nebudú mať ani Váhy. Podobne ako Baranovi, aj vám dnes hrozia medziľudské konflikty, ktoré môžu byť veľmi intenzívneho charakteru. Na rozdiel Baranov však takéto vypäté situácie doslova neznášate a vyhýbate sa im, preto sa môže stať, že v snahe zažehnať nejaký konflikt budete súhlasiť s kompromisom, ktorý bude pre vás mimoriadne nevýhodný. Dostali by ste sa tým do veľmi nešťastnej a nevyrovnanej situácie, dajte si na to preto pozor. 

Kozorožec

Obdobie, v ktorom sa práve nachádzate, je veľmi nestabilné. Okrem toho ste človekom, pre ktorého je práca mimoriadne dôležitá, je pre vás preto veľmi náročné nájsť nejakú harmóniu medzi ňou a vaším súkromným životom. Dnes na vás môže táto skutočnosť doľahnúť ešte oveľa intenzívnejšie než v posledných dňoch, skúste si preto takisto radšej dopriať deň osamote a oddýchnuť si nielen od práce, ale aj od svojho okolia. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov