Ktorý z týchto symbolov sa vám zapáčil najviac?

Nižšie vám prinášame obrázky 6 rôznych symbolov. Vyberte si ten, ktorý vás nadchol najviac a prečítajte si, čo o vás tento výber prezrádza. Pri výbere pritom berte do úvahy ako samotný tvar, tak aj vašu obľúbenú farbu. Sedí pridelený popis aj na vás?

Článok pokračuje pod videom ↓

Ktorý z týchto symbolov vás zaujme najviac?

themindsjournal.com

#1 Sviežosť

Milujete leto, teplo, slnko, pláž a všetko s tým spojené. Viete, ako relaxovať a ako z hlavy dostať von všetky vaše problémy. Nerobí vám problém udržať si nadhľad aj v tých najnáročnejších situáciách. Ľudia často vyhľadávajú vašu spoločnosť, a to kvôli vašej pozitívnej energii a „húževnatej“ povahe.

#2 Súcitnosť

Ste veľmi súcitní, empatickí a vnímaví. Máte dar, že viete, čo druhým povedať aj v ich najťažších chvíľach. Nestaráte sa len o svoju myseľ a o svoje telo, ale aj o svoju dušu. Mnoho z ľudí, ktorých najviac nadchne práve tento symbol, sú buď vegetariáni alebo vegáni. Milujete knihy, šálku dobrého čaju alebo dobrej kávy a všetky zvieratá.

#3 Nekompromisnosť

Život sa s vami možno nemazná, no to ani vy s ním. Nech sa deje čokoľvek, zachovávate si svoju rozhodnosť a nekompromisnosť. Vašou obrovskou prednosťou je to, že všetky svoje emócie dokážete dokonale ovládať. Viete, čo chcete a tvrdo si za tým idete. Máte tiež bezchybný zmysel pre štýl – či už na módu, alebo na interiérový dizajn.

#4 Zábavnosť

Svoj život považujete za jednu veľkú párty. Ľudia však vašu spontánnu a divokú povahu milujú. Keď sa idete zabávať, poriadne si to užijete a neprídete domov skôr, než ráno. Toto všetko v druhých vzbudzuje dojem, že ste veľmi spoločenskí, no pravdou je, že v spoločnosti cudzích ľudí sa často cítite neisto.

#5 Racionálnosť

Stojíte nohami pevne na zemi a ste veľmi (niekedy až príliš) racionálni. Ľudia však vaše názory rešpektujú a radi si k vám chodia po rady. Zábavu príliš nevyhľadávate a niekedy máte pocit, že ste príliš nudní. No nemajte obavy – druhí si to o vás nemyslia.

#6 Zádumčivosť

Ste verní, silní a odolní. Máte radi hlboké myšlienky a so svojimi najbližšími radi diskutujete napríklad o umení, o politike či o filozofii. Milujete aj hudbu a radi si ju vychutnávate na tej najvyššej hlasitosti. Svojich najbližších priateľov považujete za svoju rodinu.

Pozri aj: TEST: Čo o vás prezrádza poloha, v ktorej zaspávate najčastejšie?

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov