Ktorý z týchto kľúčov vás na prvý pohľad zaujal najviac?

Nižšie nájdete obrázky 6 rôznych kľúčov. Vyberte si ten, ktorý vás na prvý pohľad nadchol najviac a prečítajte si, čo o vás tento výber prezrádza. Sedí pridelený popis aj na vás?

Článok pokračuje pod videom ↓
mysticalraven.com

#1: Ak ste si vybrali najbežnejší a najčastejšie používaný tvar kľúča, vybrali ste si ten, ktorý sa zdá byť na otváranie dverí najefektívnejší. A presne takým ste aj vy. Ste racionálny, premýšľate analyticky a máte radi, keď sú veci jednoducho jasne dané. Pravdou však je, že niekedy bývate až priveľmi zraniteľný a krehký.


#2 Vybrali ste si kľúč, ktorý sa zväčša používa na otváranie dverí v čarovných zámkoch. Ste charizmatický a silný typ osobnosti. Do toho, čomu sa venujete, často prinášate rôzne inovatívne postupy či vylepšenia. Väčšinou dosiahnete všetko, čo si zaumienite. Vyznačujete sa však aj nezávislosťou a neochotou viazať sa akýmikoľvek záväzkami či sľubmi.


 #3 Vybrali ste si kľúč veľmi nezvyčajného vzhľadu. Znamená to, že máte dostatok zdravého sebavedomia a veríte v seba a vo svoje schopnosti. Radi však riskujete a niekedy by ste boli ochotný staviť aj všetko na niečo, čo nie je isté. Keď sa však pre niečo pevne rozhodnete, o opaku vás nepresvedčí nik. Máte radi nové výzvy a často ich riešite s kreatívnymi a sviežimi nápadmi. Ste spontánni, takže sa nebojíte žiadneho dobrodružstva.


#4 Vrchná časť tohto kľúča vyzerá ako štvorlístok. Možno ste si to ani nevšimli, no váš podvedomý výber o vás prezrádza, že ste jednoducho radostný „pohoďák“. Vyznačujete sa svojím optimizmom a aj v tých najhorších situáciách vždy nájdete niečo dobré. Dajte si však pozor, pretože práve kvôli optimizmu môžete niekedy prehliadať hrozby a nepríjemnosti, ktorým by ste sa inak mohli vyhnúť.


#5 Vybrali ste si kľúč s množstvom detailov, ktorý je často zobrazovaný v rôznych príbehoch a rozprávkach. Znamená to, že ste veľmi kreatívny a radi snívate s otvorenými očami. Vaša osobnosť je však veľmi jedinečná a vaša predstavivosť nepozná hraníc, čo by ste pokojne mohli uplatniť v akejkoľvek umeleckej činnosti. Vašou nevýhodou však je, že svojím okolím ste často nepochopený, čo vás veľakrát mrzí.


#6 Vybrali ste si klasický kľúč. Znamená to, že vaše uvažovanie je racionálne a nemáte problém vyriešiť akýkoľvek problém. Vašou silnou stránkou je vaša schopnosť sústrediť sa, no naopak, vašou slabosťou je to, že svoju komfortnú zónu opúšťate len s veľkou nevôľou. Ste veľmi lojálny a úprimný, no to isté vyžadujete aj od svojho okolia.

Pozri aj: TEST: Tibetský 3-otázkový test osobnosti vám prezradí, kým v skutočnosti ste

mysticalraven
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov