Ktorou z týchto ciest by viedli vaše kroky?

Naše podvedomie bolo vždy opradené rúškom tajomstva. Pomocou rôznych testov, techník a správne kladených otázok sa môžeme dostať k odpovediam, ktoré o nás môžu veľa prezradiť. To, čo je v nás ukryté, dokážeme odhaliť na základe intuície. Ak máte radi takéto zaujímavé testy a tajomstvá svojho podvedomia, tento test sa vám bude určite páčiť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Spôsob, akým funguje tento test, je naozaj veľmi jednoduchý. Stačí si prezrieť nasledujúcich šesť obrázkov ciest a vybrať si z nich jednu, ktorou by ste sa najradšej prešli. Voľba by mala prebiehať bez rozmýšľania, jednoducho konajte intuitívne. Výsledok vám povie viac nielen o vašom podvedomí, ale aj o ceste, po ktorej vo svojom živote kráčate.

womanmagazine.co

Cesta č. 1

womanmagazine.co

Váš výber o vás prezrádza, že ste jemná a melancholická duša. Máte citlivú a miernu povahu, ktorá sa prejavuje aj vo vašom príjemnom vystupovaní. Viete si vychutnať krásu okolitého sveta, ktorá vás robí šťastnými. Radi sa obklopujete obľúbenými vecami, ku ktorým si vytvárate akési puto.

Tradíciu a minulosť považujete za dôležité a často sa na ne obraciate. Máte tendenciu ostať ticho a neprejaviť sa. Aj keď je táto vlastnosť niekedy cnosťou a vraví sa, že mlčať je zlato, skúste svoj názor povedať nahlas a častejšie. Nebojte sa otvorene hovoriť o svojich pocitoch. Aj keď naberiete odvahu až neskôr, vedzte, že platí staré dobré pravidlo: lepšie neskoro ako nikdy.

Cesta č. 2

womanmagazine.co

Ste rodený dobrodruh a neustále potrebujete, aby sa niečo dialo. Nové zážitky a pocity vás nabíjajú nesmiernou energiou a neviete si bez nich predstaviť život. Nechýba vám odvaha a vaša smelá povaha sa bez strachu pustí do nových výziev. Vaša osobnosť je silná a nič vás len tak nerozhádže.

V komunikácii ste priami, nekladiete si servítky pred ústa a za dôležitú hodnotu považujete úprimnosť. Vaše okolie si váži lojálnosť a vernosť, ktoré sú vašou silnou stránkou. Vedia, že sa na vás môžu spoľahnúť a blízke osoby by ste nikdy nezradili. Vaša smelosť je inšpirujúca a dokáže byť zdrojom sily aj pre vaše okolie, no skúste niekedy odhaliť aj svoju mäkšiu stránku osobnosti. Ukázať svoje „jemnejšie“ ja niekedy nie je na škodu.

Cesta č. 3

womanmagazine.co

Nezvyknete robiť unáhlené rozhodnutia. Rady si necháte všetko prejsť hlavou a o veciach často dlho rozmýšľate, nechávate si čas na vstrebanie pocitov a vysporiadaním sa so situáciou. Pre vašu zádumčivú povahu je typické, že si vo svojom vnútri kladiete otázky a pokúšate sa na ne hľadať odpovede.

Občas zídete z cesty a stratíte sa vo víre svojich myšlienok ale neprekáža vám to. Zatiaľ čo sa ostatní ľudia obávajú ticha a neznámeho, vy vôbec nepociťujete strach, nepanikárite a veci riešite s chladnou hlavou. Váš vnútorný pokoj je skutočne upokojujúcou silou a istý druh vašej zvláštnosti a záhadnosti je osviežujúci. Skúste však občas pozvať do vášho sveta aj iných ľudí, nechajte ich podísť bližšie. Pocit mať vedľa seba človeka, ktorému dovolíte nasadnúť na vašu vlnu, si užijete oveľa viac, ako by ste čakali.

Cesta č. 4

womanmagazine.co

Aj keď máte náladovú povahu, vďaka vášmu zmyslu pre humor to nikomu neprekáža. Dokážete stále rozosmiať a úsmev na vašej tvári a pozitívna energia, ktorá z vás srší, dokáže dobiť takmer každého. Váš život je naplnený farbou, pretože si všímate všetko jedinečné a zaujímavé a s radosťou na to upozorňujete aj ostatných.

Ste vášniví, máte živého a neposedného ducha a nadanie pre dramatické umenie. V spoločnosti ste obľúbení, ľudia vás prirodzene berú ako stredobod pozornosti a vy ich milujete zabávať. Dokážete na prvý pohľad okúzliť vďaka akejsi iskre, ktorú v sebe máte. Aj keď ľudia dokážu načerpať energiu z vášho humoru, niekedy im predstavte aj svoju serióznu stránku. Ukážte im, že za to stojí viesť s vami aj vážne debaty, dokážete poradiť a byť oporou.

Cesta č. 5

womanmagazine.co

Ak vás zaujala práve táto fotografia, vedzte, že ste veľmi uvoľnená a vnútorne vyrovnaná osobnosť. Ste akýmsi korením života, ktoré každý z nás potrebuje – človek, ktorý vie perfektne dopĺňať a pozitívne „nakopnúť“ druhú osobu. Ste skromní, pokorní a veľmi úprimní a je ozaj tvrdým orieškom, pokiaľ vás chce niekto naštvať. Viete zakaždým odpustiť, ste vždy pripravení zabudnúť a následne vyčariť úsmev, nech sa deje čokoľvek.

Považujete život za príliš krátky a vzácny na to, aby sme sa zapodievali hnevom, pomstou a malichernosťami. Zatiaľčo iných vyčerpávajú aj maličkosti, vy si pohmkávate melódiu, keďže viete, že všetko má riešenie a nič nie je také zlé, ako sa na prvý pohľad zdá. Vaša pokojná energia, rozvážnosť a pohoda, ktorá z vás srší, dokáže iných zahriať. Naučte okolie vaše tajomstvo harmónie, ktorú si viete dokonale udržať. Ukážte im, že niekedy je potrebné nechať veci ísť.

Cesta č. 6

womanmagazine.co

Posledná fotografia cesty zaujala osobnosť, ktorá je tichá a zväčša zamyslená. Vaše pocity máte zakorenené hlboko v sebe a veci neprežívate povrchne. Nie je pre vás typická citová prelietavosť a dokážete byť verní nielen v partnerskom vzťahu. Často dávate prednosť samote a pokoju, aj keď dobrou spoločnosťou a priateľskými stretnutiami neopovrhujete.

Viete si vychutnať čas, ktorý venujete len sami sebe a nedokážete sa vtedy nudiť. Ste veľmi súcitní a vaša citlivá duša je plná empatie. Preto vás okolie považuje za úprimnú a srdečnú osobu a často sa vám ľudia zdôveria, keďže u vás cítia pochopenie. Nebuďte však len bútľavou vŕbou, aj keď viete, že je potrebné ľudí vypočuť. Zdôverte sa aj vy a pozvite blízkych do svojho súkromného sveta, ktorý určite má čo ponúknuť vďaka vašej čistej duši.

Pozri aj: TEST: Vyberte si strom, ktorý vás zaujme najviac a prečítajte si, čo prezrádza o vašom charaktere

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov