Foto: themindsjournal.com

Vidíte tohto muža bežať smerom k vám, alebo od vás?

Určite ste si už niekedy skúšali robiť nejaký obrázkový test. Zaujímavé je na nich to, že skutočne fungujú — mnohé z nich totiž odhaľujú buď naše podvedomie alebo to, ktorú hemisféru nášho mozgu využívame viac.

Článok pokračuje pod videom ↓

Na podobnom princípe funguje aj tento test, ktorý zverejnil portál The Minds Journal. Vidíte muža na obrázku utekať v smere k vám, alebo od vás?

Foto: themindsjournal.com

Odo mňa

Ak sa vám zdá, že muž na obrázku uteká od vás, vašimi najsilnejšími stránkami sú racionálne odôvodňovanie a analytické schopnosti. Máte tiež dar skvelej intuície, nikdy sa však do niečoho nehrniete bezhlavo a vždy si radšej doprajete dostatok času na premyslenie. Milujete tiež aktivity, ktoré sú kreatívne. 

Vašou prednosťou je tiež multitasking, ktorý vám nerobí vôbec žiadne problémy. Máte skvelú pamäť a váš šiesty zmysel, vaša empatia a vaša intuícia z vás robia mimoriadne bystrého a inteligentného človeka, ktorého je ťažké oklamať. 

Ku mne

Ak vidíte muža na obrázku utekať k vám, znamená to, že ste veľmi praktickým človekom, ktorý sa nezľakne ani vtedy, keď ho život konfrontuje s náročnými životnými situáciami. Dokážete ich riešiť s pokojom a bez strachu. 

Ste prirodzene zvedavý a vždy sa o niečom chcete dozvedieť viac. Nebojíte sa do práce vložiť všetku svoju energiu, nie ste ale veľmi dobrý v multitaskingu. Musíte sa sústrediť len na jedinú vec, aby ste mali istotu, že ju urobíte tým najlepším možným spôsobom. Najradšej pritom využívate logiku a racionálne vysvetlenia. 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov