Foto: TheMindsJournal/Rebecca Jane Stokes

Vidíte motýľa, vlka alebo slona?

Obrázok, ktorý nájdete nižšie, zobrazuje všetky 3 tieto zvieratá. Testy tohto druhu ale pracujú s tým, čo si všimnete ako prvé. Na základe toho môžete v tomto prípade zistiť, či máte vo vzťahu tendenciu byť verným.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento zábavný test priniesol portál Your Tango. Čo ako prvé uvidíte na obrázku vy?

Je to motýľ, slon alebo vlk?

Foto: TheMindsJournal/Rebecca Jane Stokes

Slon

Keď ste na obrázku ako prvého uvideli slona, znamená to, že svojej polovičke ste vo vzťahu verný za akýchkoľvek okolností a považujete to za úplnú samozrejmosť. Vaším problémom ale je, že do vzťahu vstupujete s presvedčením, že je to samozrejmosťou aj pre druhú stranu, nie vždy je to ale tak. Nikdy zo seba vo vzťahu nenechajte robiť “rohožku”, ak sa k vám niekto takto správa, nezaslúži si vás. 

Motýľ

Ak ste ako prvého uvideli motýľa, ste ten typ človeka, pre ktorého je vo vzťahu normálne, ak sa pozeráte aj po niekom inom a myslíte na to, aké by bolo intímne zblíženie s týmito osobami. Nevera u vás síce častá nie je, ale minimálne raz ste sa jej už určite dopustili. Sami však dobre viete, že správne je už aj tak nefungujúci vzťah ukončiť, a až potom sa púšťať do niečoho ďalšieho. 

Vlk

Ak ste ako prvého uvideli vlka, znamená to, že s promiskuitou zrejme problém nemáte. Vo vzťahu si robíte, čo chcete, a popritom len dúfate, že vaša polovička na to nepríde — ak však aj áno, len ju nahradíte niekým iným a pokračujete vo svojom nespútanom živote. Niekde hlboko vo svojom vnútri ale veľmi dobre viete, že takto skončíte ako vlk samotár. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov