themindsjournal.com

Považujete sa za romantickú osobu?

Naša pozornosť funguje selektívne — to znamená, že každého z nás zaujme na rovnakom obrázku pri prvom pohľade naň niečo iné. Rovnako je to aj pri tomto teste, ktorý vám na základe toho, čo uvidíte ako prvé prezradí, nakoľko romantická je vaša osobnosť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento zaujímavý a zábavný test publikoval portál Your Tango. Čo vás teda na obrázku zaujalo ako prvé?

themindsjournal.com

Chlapec

Ak ste ako prvého uvideli chlapca, ľudia vás vnímajú tak, že vo svojej duši máte detskú vášeň pre všetko romantické — aj keď si to neradi priznávate. Vy ale túto svoju stránku neradi ukazujete, pretože sa bojíte toho, že ľudia by vás potom považovali za “precitlivenú” osobu. Takto to ale nie je. Nikdy preto neignorujete príležitosť na romantiku z obavy o to, čo povedia ostatní. 

Dievča

Ak ste najprv uvideli dievča, na vaše okolie pôsobíte ako osoba, ktorá je romantikou doslova “posadnutá”. Menším problémom môže byť, že zrejme sa nemýlia. Skutočne totiž vyhľadávate romantiku vo všetkom — aj v tých najviac všedných veciach. Síce vám to pomáha nájsť radosť zo života, dajte si ale pozor na to, aby ste nevysielali signály, že nič iné okrem lásky, romantiky a randenia vás nezaujíma. 

Lebka

Ak ste ako prvú uvideli lebku, znamená to, že na vaše okolie pôsobíte ako osoba, ktorá sa romantike radšej doslova vyhýba. Pôsobíte ako realista, ktorý stojí nohami pevne na zemi. Pravdou ale je, že nemáte až takto tvrdú osobnosť a keď sa zamilujete, vaše srdce mäkne — zastávate ale názor, že romantika má zostávať v súkromí a má byť osobná. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov