Photo by Alexander Popov on Unsplash

Niektorí sa jej nedočkajú nikdy.

Niektorí to šťastie ale majú a raz za život sa im podarí stretnúť “tú pravú” lásku. Tú lásku, ktorá je už od začiatku úplne iná, ako akékoľvek vaše predošlé vzťahy. Tú lásku, pri ktorej máte akýsi nevysvetliteľný pocit pokoja, pretože viete, že tu bude už navždy. Napísal o nej aj portál Thought Catalog. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tá pravá láska nie je o lupeňoch ruží, svadobných zvonoch a nekonečných zaľúbených pohľadoch. Áno, toto všetko môže byť jej súčasťou, ale nielen to. 

Tá pravá láska je niečo oveľa viac.

Pravá láska nie je “komerčná” ani “gýčová”. Keď si dáte prvý bozk, možno práve nikdy nebude hrať vaša obľúbená skladba, a po vašom prvom rande neuvidíte titulky “A žili spolu šťastne až do smrti.” 

Pretože, pravá láska nie je rozprávka. 

Nájsť ju je ako štverať sa na vrchol hory. Uprostred snehovej búrky. Budovanie takejto lásky vás bude stáť obrovské množstvo síl a neraz budete premýšľať nad tým, či to zato stojí. Či stojí zato vytrvať. Napriek tomu sa ale nikdy nevzdáte – nech to bude akokoľvek ťažké. 

Unsplash/Everton Vila

Pretože, ak to niekedy nie je ťažké, tak to nie je skutočná láska. 

Keď nájdete svoje “navždy”, nezáleží na tom, ako veľmi sa milujete, aj tak prídu vždy obdobia, kedy bude tá hora naozaj strmá. A možno vás tá búrka aj zaplaví. Ale nezabúdajte na to, aké krásne kvety môžu po takejto záplave vyrásť, kým si dôverujete a jeden druhého nezradíte. 

Keď sa zamilujete do tej správnej osoby, bude rásť spolu a každým dňom budete silnejší. Budete vedieť, že pri sebe máte niekoho, kto by vás nikdy neoklamal, nesklamal a niekoho, kto tu s vami bude aj počas tých najťažších bojov.

Pri tomto človeku budete vedieť, že každá hádka sa urovná, a že po zvyšok života sa už vlastne nechcete hádať s nikým iným.

Pretože ste našli tú pravú lásku. Lásku svojho života. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov