Foto: chcelasomtipovedat.sk

Láska je krásna, no občas riadne bolí.

Väčšina ľudí rôzne citáty jednoducho miluje. Čítame ich nielen keď sa potrebujeme namotivovať, ale aj vo chvíľach, kedy nás niečo trápi, a keď nás doslova bolí duša. Veľmi často sa tak stáva, že vyhľadávame citáty práve o láske alebo o zlomenom srdci.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak sa váš partnerský život práve neuberá želaným smerom, alebo ak za sebou máte ťažký rozchod, možno ste si už na Instagrame všimli profil “Chcela som ti povedať”.

Len za pár mesiacov ho začalo sledovať takmer 9 tisíc sledovateľov, a my sa tomu vôbec nečudujeme – citáty, ktoré autorka rovnomennej knihy zverejňuje, sú naozaj krásne. 

Netají sa tým, že inšpiráciu na knihu i na tvorbu citátov našla vo svojom vlastnom živote – preto sú také skutočné, a preto sa v nich nachádzajú tisícky ľudí. Asi každý z nás už predsa zažil nešťastnú lásku, no nie každý dokáže svoje pocity pretaviť do slov. 

Niektoré z citátov uverejnených na profile @chcelasomtipovedat nájdete aj v knihe, no väčšina z nich jej súčasťou nie je. Priamo sa s ňou však spájajú, keďže autorka pri ich tvorbe čerpá z príbehu, ktorý popísala v knihe.

Knihu robia výnimočnou hneď dve veci. Ako sa totiž vyjadrila samotná autorka v nedávnom rozhovore: “Do strany 148 knižka opisuje skutočný príbeh, od prvého po posledné slovo. Zvyšok je fikcia.“ Ide teda o príbeh, ktorý napísal sám život.

Druhým dôvodom je, že v knihe nenájdete len text, ale aj nádherné ilustrácie, ktoré podľa obsahu knihy a popisov autorky vypracoval mimoriadne talentovaný slovenský umelec (aktuálne žijúci v Anglicku) @cupofyou. 

Či už vás teda práve trápi láska, alebo či máte radi krásne citáty, ktoré o nej hovoria, tento instagramový profil by vašej pozornosti určite nemal ujsť. My na záver vyberáme zopár príspevkov, ktoré nás oslovili najviac. Veríme, že ten “svoj” si medzi nimi nájdete aj vy. 

Profil Chcela som ti povedať nájdete na Instagrame tu a na Facebooku tu. 

chcelasomtipovedat
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov