Foto: Photo by cottonbro from Pexels

Sny o nevere nie sú ničím príjemným.

Bez ohľadu na to, či to vo vašom vzťahu práve škrípe, alebo či je všetko v najlepšom poriadku, niekedy vás môže veľmi nepríjemne prekvapiť sen o nevere, v ktorom vás vaša polovička podviedla. A keďže každý sen je možné nejak interpretovať, určite vás bude zaujímať, čo konkrétne tento znamená. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Bustle sa na to preto opýtal Lauri Quinn Loewenberg, psychologičky, ktorá sa špecializuje na pôvod, význam a vplyv našich snov. Ako si teda vysvetliť, ak vás váš partner/vaša partnerka v sne podvedie? Možností je hneď 6, poďme sa na ne pozrieť bližšie.

#1 Bojíte sa nevery

Jednou z hlavných príčin tohto sna môže byť to, že sa skutočne obávate toho, že vás vaša polovička podvedie. Možno je tento váš strach zakorenený len vo vašom podvedomí, a reálne si ho ani neuvedomujete, no je možné, že vo vás tlie – a to je príčinou tohto sna. Popremýšľajte preto nad tým, či sa vo vašom vzťahu v poslednom období nevyskytlo niečo, čo by nalomilo vašu dôveru voči partnerovi. 

#2 Niekto vás podviedol v minulosti

Keď vás podviedol človek, s ktorým ste boli predtým, na vašej duši ostane navždy rana, ktorá sa už nikdy nezacelí – aj keď už možno nebolí. V takomto prípade vám môže partner zniesť aj modré z neba, no niekde hlboko vo vašom podvedomí bude navždy zakorenený strach, že sa vám to stane znovu. 

#3 Je tu hrozba niekoho tretieho

Možno vás váš partner ešte reálne nepodvádza, no cítite, že je tu niekto, koho považujete za hrozbu. Niekto nový v práci či stará známosť, ktorá sa presťahovala späť do mesta – aj v týchto situáciách môžete mať pocit, že váš vzťah sa ocitol v ohrození, čo sa samozrejme premieta aj vo vašich snoch. 

Photo by cottonbro from Pexels

#4 Cítite sklamanie

Sny o nevere sú veľmi časté aj vtedy, ak vás vaša polovička v niečom sklamala. Nemusí ísť pritom vôbec o niečo týkajúce sa opačného pohlavia – pokojne môže ísť napríklad aj o niečo vyslovené pri hádke, čo vás zamrzí, alebo podobne. Ak vás niekto sklame, v sne sa vám to môže javiť aj tak, že táto osoba vás podvedie aj “fyzicky”. 

#5 Máte reálne podozrenie, že vás podvádza

Ak sa váš partner v poslednom období zmenil a množstvo vecí je vám podozrivých, možno ste začali mať podozrenie, že vás podvádza. Bez ohľadu na to, či vás táto myšlienka trápi prvý deň alebo už celé mesiace, je pravdepodobné, že okrem nej vás budú trápiť aj sny o nevere, ktoré sa dokonca môžu opakovať. 

#6 Máte pocit, že vašej polovičke na vás nezáleží

A na záver, príčinou tohto typu sna môže byť aj to, ak kvôli niečomu nadobudnete pocit, že ste vašej polovičke ukradnutý. Možno ste sa od nej nedočkali pomoci či opory, keď ste to potrebovali najviac, alebo vás čoraz viac zanedbáva. V každom prípade, sny o nevere majú veľmi často aj tento význam. 

bustle, iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov