Foto: Image by Sammy-Williams from Pixabay

Nejde o nič príjemné.

Keď je človek bezhlavo zamilovaný, veľakrát sa uspokojí naozaj s málom, a svojmu partnerovi je schopný odpustiť takmer čokoľvek. Naše štandardy vtedy klesajú, a často sa uspokojíme aj s tzv. “kŕmením omrvinkami”. Počuli ste už o tejto technike?

Článok pokračuje pod videom ↓

Manipulátori a kŕmenie omrvinkami

Portál Your Tango popísal 10 znamení, vďaka ktorým spoznáte, že jej obeťou ste sa stali aj vy. 

#1 Vy plánujete všetky vaše stretnutia, no on ich vždy na poslednú chvíľu zruší. Ak sa snažíte stretnutie naplánovať aj dlhšiu dobu vopred, vyjadruje sa vždy vyhýbavo. 

#2 Keď sa pokúsite takýto vzťah ukončiť, na pár dní vám venuje všetku pozornosť sveta, a bude sa k vám správať milo. Potom sa však opäť všetko vráti do starých koľají. 

#3 Odpovedá až po niekoľkých hodinách, na základe čoho vidíte, že určite nie ste jeho prioritou. Niekedy sa dokonca neozve celý deň. 

#4 Predtým, ako sa definitívne vyparí (zvyčajne bez slova), začnú byť jeho odpovede stále kratšie a kratšie a hlúpejšie. 

#5 Kým bude vidieť, že máte vybudovanú závislosť na jeho “omrvinkách”, bude sa do vášho života neustále vracať a vzápätí z neho odchádzať. 

https://www.yourtango.com/2017299687/what-is-breadcrumbing-12-signs-hes-doing-it

#6 Cítite, že vo vzťahu je len jedna osoba, ktorá sa oň snaží zubami nechtami – a ňou ste vy. Ten druhý nevyvíja vôbec žiadnu snahu, a máte skôr pocit, že ho musíte do všetkého nútiť. 

#7 Jeho správy prichádzajú zvyčajne okolo polnoci – teda v čase, kedy sa cíti osamelo, nudí sa, alebo keď jeho partnerka či manželka už zaspala. 

#8 Keď sa po dlhšej odmlke znovu objaví, bude sa tváriť, že sa nič nestalo, a že konečne má na vás opäť čas. 

#9 Väčšinou sa s vami nikdy nerozíde definitívne, len aby si vás držal v zálohe. 

#10 Neustále zo seba bude robiť obeť – len aby ste ho ľutovali a venovali mu nielen svoj čas, ale aj svoj súcit.

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov