Aj vy si hovorievate, že keby ste mali viac peňazí, vaše problémy by ubudli? Ťažko povedať, či by to tak aj skutočne bolo, pretože ani boháčov problémy neobchádzajú.

Niektoré sú „klasické“ a týkajú sa zdravia, problémov so zákonom či vzťahov s inými ľuďmi. Iné sú prinajmenšom zvláštne, ak nie bizarné či bláznivé. Tento článok bude práve o nich, no predtým, než sa začnete rozhorčovať nad hlúposťou, povrchnosťou či nafúkanosťou, uvedomte si, že nad tým všetkým sa dá aj zasmiať…

Článok pokračuje pod videom ↓

Ste zvedaví, čo bežne riešia boháči? Tu je odpoveď…

Parkovanie

Nie, nehovoríme o zúfalých každodenných snahách bezpečne odstaviť svoje auto na preplnenom parkovisku či chodníku. To je pre ľudí zo skupiny horných desaťtisíc maličkosť – majú obrovské garáže. Problém nastáva pri parkovaní napríklad takej helikoptéry. To je už iná „sranda“.

Paul Allen, spoluzakladateľ Microsoftu, nemohol na svojom pozemku vybudovať heliport. Vyriešil to tým, že ho postavil na brehu washingtonského jazera, ktorého časť si týmto spôsobom privlastnil.

Ďalší milionár nemohol parkovať pred sídlom svojej bohatej tety, pretože tá mala pocit, že auto kazí estetický dojem z budovy a záhrad.

View this post on Instagram

Get your shine on. / Surpasse-toi.

A post shared by POG (@pogforever) on

Rady do života

Istá dedička miliónového majetku dostala na prahu dospelosti túto radu od strýka: „Nevlastni veľa pozemkov, je to len na oštaru.“

Ale ani táto rada nie je zlá: „Mám rád zubára XY, vždy sa uňho skvele zabavím. Má totiž na strope zabudovanú telku.“

Rozmary

O rozmaroch a márnivosti bohatých ľudí ste toho určite už veľa počuli a čítali. Pripomíname len niektoré vychytávky…

Niektoré majetné paničky sa vyjadrili, že môžu piť len vodu Voss alebo Evian. Vraj sú alergické na vodu z kohútika. Ešte šťastie, že sa to nestáva aj bežným smrteľníkom!

https://www.instagram.com/p/BcR4NFuhJP1/?tagged=voss

Nevýhodou samočistiacich toaliet je, že niekedy musíte počkať, kým sa ukončí proces čistenia. To niekedy môže trvať aj pridlho. Ale zase, byť bohatý a musieť čistiť toaletu?!

Výhoda byť bohatý spočíva aj v tom, že si môžete dovoliť vykúpiť všetky lístky na premiéru v miestnom kine a užiť si ju len sám alebo s niekoľkými priateľmi. Už vás nikto nebude okrikovať, aby ste boli ticho…

Jeden z najväčších problémov bohatých ľudí je, že im je peňaženka takmer vždy malá – či už na hotovosť alebo na kreditky. Preto majú tie povestné rolky…

Ó, a načo stláčať gombíky na výťahu, keď mu stačí rozkázať a počítač to urobí?

O najrozmanitejších domácich miláčikoch, určite nemusíme veľa písať…

Kapitola autá

Viete si predstaviť ten problém, keď vám ochorie šofér a vy sami musíte riadiť vaše Bentley? Veľmi, naozaj veľmi nepríjemné.

https://www.instagram.com/p/BcSEEVfBXzl/?tagged=richpeople

Alebo, predstavte si, že nabúrate. No kto by už v takom aute ďalej jazdil. No a čo, že sa dá opraviť? Lepšie je kúpiť si nové!

Predstavte si to rozhorčenie majiteľa, keď si musel dať premaľovať auto, pretože jeho domáci miláčik – páv, na ňom videl svoj obraz a neustále doňho ďobal?

Nepríjemné je, keď kvôli inflácii či prepadu akcií na burze musíte predať jedno z vašich troch lietadiel…

A čo sa týka dilem bohatých ľudí, tieto obrázky hovoria za všetko…

https://www.instagram.com/p/BcSE8Y8hmom/?tagged=richpeople

https://www.instagram.com/p/BcSDwVaBsqi/?tagged=richpeopleproblems

https://www.instagram.com/p/BcLEsx4Dbxr/?tagged=richpeopleproblems

Pozri aj: Výskum trvajúci 40 rokov konečne našiel odpoveď na dlho kladenú otázku: Majú ľudia s vyšším IQ viac peňazí?

list25
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov